Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Open Stealth/ kupno

Mateusek..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam kilka pytań

• U kogo kupić Open Stealth
  • Na ile dni kupie open stealth, za 40zł PSC!
  • Czy opłaca się kupować open stealth?- mam aegisa, full lf3, 3 lf4, 4 havoc, chce skladac wrota;p
  • DAJE LAJKI!

FCB/BvB/Chelsea.

Messi<3

fbmessis.png

Opublikowano

Cześć, mam kilka pytań

• U kogo kupić Open Stealth
  • Na ile dni kupie open stealth, za 40zł PSC!
  • Czy opłaca się kupować open stealth?- mam aegisa, full lf3, 3 lf4, 4 havoc, chce skladac wrota;p
  • DAJE LAJKI!

Kup na oryginalnej stronie profibot.net.

Za 40zł kupisz na miesiąc z hakiem chyba

Tak , OS opłaca się kupować chociażby ze względu na funkcjonalność + pallka + bardzo dobre robienie wrót (możliwa własna kontrola)

Opublikowano

17. Wszelkie tematy dotyczące resellerów botów będą uznawane jako handel.

Zrozumiecie to kiedyś ?

Opublikowano

@Up, a wytlumaczysz mi jak tam kupic?

Tworzysz konto , logujesz sie , klikasz buy i tam wybierasz open stealth i na ile chcesz dni , i wybierasz opcję płatności tam gdzie w nawiasie jest PSC

Opublikowano

PSSS KAMIENIARZ SMIESZNY JESTEŚ ... Ja kupowałem u COSTELLO i transakcja przebiegła bardzo sprawnie : ) I Kupiłem od niego PSC 40 ZŁ licke na 40 DNI : ))

To widac miales farta. A jesli miales info (od czasu do czasu) 'Twoja licencja wygasła' to zostałeś oszukany ale najwidoczniej w umiarkowany sposob.

Zbanowany za reklamę... No cóż - taka praca :)

Opublikowano

To widac miales farta. A jesli miales info (od czasu do czasu) 'Twoja licencja wygasła' to zostałeś oszukany ale najwidoczniej w umiarkowany sposob.

Nic podobnego : ) Kupiłęm na 40 dni za 40 zł : ) i właśnie niedlugo się kończy .. Nie było żadnego problemu : )

Opublikowano

Pukaczyna:

Kbot GG: 100zł

Kbot noGG: 40zł

Kerkava: 100zł

Kopenstealth: 100zł

Ibot(30dni): 50zł (w sobotę 40zł)

Openstealth(30zł): 40zł(w sobotę 30zł)

Kamieniarz:

Kbot GG: 120zł

Kbot noGG: 50zł

Kerkava: 120zł

Kopenstealth: 120zł

PBDOBOT(silver): 140zł

Ibot(30dni): 45zł

Openstealth(30dni): 30zł

Merkava(30dni): 50zł

1.jpg

Opublikowano

W każdym razie , nawiązując do resselera pukacza

nie ma go na liscie oficjalnych res.

Mam tą samą zniżkę po reseller, po prostu nie ma mnie na liście... kamyka też nie ma... do niego już się nie przyczepicie ?

W każdym razie , nawiązując do resselera pukacza

nie ma go na liscie oficjalnych res.

Mam tą samą zniżkę po reseller, po prostu nie ma mnie na liście... kamyka też nie ma... do niego już się nie przyczepicie ?

@down już ci kreda stanęła ? Grozisz kolegami siostry good....

1.jpg

Opublikowano

Kamieniarz sie nie reklamował w tym poście. Poza tym kupno u Ciebie, Kamieniarza czy kogokolwiek innego jest nieopłacalne, bo kupując w sobotę przez oficjalną stronę płacę 18zł, a nie 30 czy 40...

Opublikowano

A ja bym jednak nawoływał do zaprzestania dyskusji o resellerach.

Oczerniaj jeden drugiego na PW.

Opublikowano

Tak najlepiej przyczepcie się tego który jest cichy nie wpierdala się w nie swoje interesy... (tak robię z sb sierotkę Marysie)

jestem tępym chujem który oszukuje ludzi, a saimson osiek cosiestauo i inne to moje multi acc, i sam sb propsuje bo nie mam przyjaciół...

@down czy ja na kogoś wrzucam ? Jedyna osoba po której tu pojechałem to po szlachcicu jak porównał mnie do psa.

1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...