Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wrota alfa

amadeusz002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macie może jakieś sposoby na małe krychy we wrotach alfa?? Jakieś specjalne konfiguracje? możecie podrzucić mi linka do wedlug was najlepszego sposobu na krychy. (mam kamikadze 2 z 11 bo2 i full lf3)

Opublikowano

Gdybyś miał więcej BO2 to bym Ci dał fajny sposób ale cóż ;f

Pozostało Ci bić je ręcznie z petem bądź puścić bota.

Opublikowano

Witam! Ja bym proponował 15 napędów na każdej konfiguracji, osłony w dronach, ile masz to tyle wloz, jak zostaną wolne miejsca walnij tam laserki. Jeżeli bedziesz mial 200tys+ osłon mozesz spokojnie puszczac kamikaze i zmieniac w razie czego na 2 konfige. Jezeli nie czujesz sie na silach to rob to z uzyciem Stabilnej Osłony ( jesli ją masz oczywiscie, jesli nie to wylicytuj na hadlu kosztuje grosze ). To ode mnie tyle. Ja odkąd kupiłem kamikaze 3 nie wydaje laserow na szybkie alieny ( streuner, lordakia, saimon, kristallin, sibelonit, a nawet protegit w Gammie ).

Pozdrawiam!

Opublikowano

Sposób jest taki że lecisz FS osłonki na dronach włączasz kamikaze masz dostać 1 hita i kamikaze poleci odlatujesz mały kawałek dalej - tak z 1s i lecisz na przełaj przez nie tak żeby były przy pecie jak pieprznie. Z kami 2 zrobisz tak dobrze 2 razy i masz po mk.

7yo9.png

Opublikowano

Witam! Ja bym proponował 15 napędów na każdej konfiguracji, osłony w dronach, ile masz to tyle wloz, jak zostaną wolne miejsca walnij tam laserki. Jeżeli bedziesz mial 200tys+ osłon mozesz spokojnie puszczac kamikaze i zmieniac w razie czego na 2 konfige. Jezeli nie czujesz sie na silach to rob to z uzyciem Stabilnej Osłony ( jesli ją masz oczywiscie, jesli nie to wylicytuj na hadlu kosztuje grosze ). To ode mnie tyle. Ja odkąd kupiłem kamikaze 3 nie wydaje laserow na szybkie alieny ( streuner, lordakia, saimon, kristallin, sibelonit, a nawet protegit w Gammie ).

Pozdrawiam!

Ja w ogóle wszystko robie z kamikaze i w ten sposób 2 alfy 2 bety i gamma poszły mi w 5h 40min.

Co to jest ta stabilna osłona bo jakoś nie ogarniam xD

W ammo specjalnej masz - nazywa się ISH - instant shield - na jedno użycie musisz mieć poza cpu 10 min i 100 jedn. xeno a efekt jest taki że przez 3 sek nie odnosisz żadnych szkód.

7yo9.png

Opublikowano

Co to jest ta stabilna osłona bo jakoś nie ogarniam xD

"Bańka", która powoduje, że przez 3 sekundy nie otrzymujesz ŻADNYCH szkód.

Potrzebuje 10 min ACM-1 i 100 jednostek xenomitu + CPU Stabilna osłona z handlu.

Opublikowano

Oki juz wszystkie wiem. Jescze tylko pytanko jedno mam czekac az dostane premium czy robic już bo wysłałem przelew wczoraj rano.

Opublikowano

Eee a co to za sposoby ??? Wkręcacie gościa że na wrota trzeba stabilną itp. kamikadze we wrotach też raczej nie działa czyli lipa co do wydawania realnej kasy to lepiej na jakieś lody... z laską lub bez :) A tak serio to ze słabym wyp. z x1 zrobisz z 2 fale w godzinę a Ty masz całkiem przyzwoite jak na wrota - dalej da się odpalić na godzinę dziennie PBDO ( poszukaj a znajdziesz jak ) i po sprawie.

A proponowane wyposażenie to : full speed, same lasery w statek i drony + ćma, lub jeśli brak ćmy to w drony max 4 osłony i jazda ( w napęd złotko a w osłony seprom ale myślę że to podstawa i nikt bez tego nie lata )

Opublikowano

Eee a co to za sposoby ??? Wkręcacie gościa że na wrota trzeba stabilną itp. kamikadze we wrotach też raczej nie działa czyli lipa co do wydawania realnej kasy to lepiej na jakieś lody... z laską lub bez :) A tak serio to ze słabym wyp. z x1 zrobisz z 2 fale w godzinę a Ty masz całkiem przyzwoite jak na wrota - dalej da się odpalić na godzinę dziennie PBDO ( poszukaj a znajdziesz jak ) i po sprawie.

A proponowane wyposażenie to : full speed, same lasery w statek i drony + ćma, lub jeśli brak ćmy to w drony max 4 osłony i jazda ( w napęd złotko a w osłony seprom ale myślę że to podstawa i nikt bez tego nie lata )

Właśnie - nie wiem co to za sposoby na wrota.

Zniżyliście temat dyskusji tak nisko jakbyśmy wszyscy mieli jakieś flaksy i nieumieli zrobić alfy a całe nasze życie opiera się na stanio na 3-3 i grzaniu górnego portu jak przylatuje eic ...

Co do tematu , nie ma sposobów na wrota. Wskakujesz z konfiguracjami czołg + full speed i po prostu robisz. Sam fakt ile cie to zejdzie zależy od wyposażenia.

Opublikowano

Poprostu chciałem się spytać jak najlepiej poradzic sobie z krychami bo to moje ogolnie pierwsze wrota. Chyba można już zamknąc temat bo już wszystko wyjaśnione.

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...