Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[KONKURS] Składanie zestawów cz.2

TrueFaith

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pod gry, to jak mam to rozumieć? Bardziej pod hard grafę, czy może na moc procka (w strategiach procek gra większą rolę)??

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Złóż taki zestaw jaki będzie najwydajniejszy. (przecież nie mogę ci podpowiadać)

No ok, po prostu nie chcę "wlecieć w maliny".

Może bc któs tak miły i zapodać linka do szczegołó?

Początek tego tematu :>

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Dobra danke ślepy jestem.

Ja wam dam radę. Uważajcie bo ceny na morelach są aktualizowane 2 razy w ciagu dnia. Więc nie dziwdzie się jak wasz zestaw kosztował np. 3298,91zł a gdy go jury odczyta będzie kosztował 3310,98zł

A i naprawdę proponuje dodać też inne sklepy bo na morelach nie ma np. fajnych bud jak Gladius m40 czy Carbide series 200R

Pomagam w sprawach komputerowych

Opublikowano

Nie ma żadnych innych sklepufff ;d Jak dalej tak pociągniemy to spróbuję wyciągnąć od moreli kod na darmowe składanie dla MPC

Co do cen, jeśli w dniu zgłoszenia zestaw miał poniżej 3300 to dalej biorę go pod uwagę, wzrost cen się nie liczy bo w końcu widziałem że to 3200+ było

Co do wydajności to na benchmarkach GPU są zazwyczaj te same CPU a na benach CPU mają takie same GPU więc jeśli chodzi o wydajność zawsze trafimy w najlepsze ;p

Mówię to kolejny raz CHODZI O WYDAJNOŚĆ GŁÓWNIE W GRACH

Póki co 1-2 zestawy są takie naprawdę dobre, ale dalej nie otrzymałem mojego wymarzonego który złożyłem ^^

Opublikowano

Jak brak jak dużo jest ;p

Co do najlepszych zestawów Flap jeszcze nie wysłał, Sweet zrobił ciekawy zestaw, myślę że będzie na podium ale chyba nie najlepszy

A wymarzony to taki ładne kolorki w środku, wydajność na poziomie, ładna buda i zapewnione dobre temp. (mam taki zestaw przez siebie złożony ;p)

Już złożyłem taki wymarzony, wydajność jak najlepszy podany, lepsze chłodzenie, płyta + utrzymana kolorystyka czarno-niebiesko-szara

PS polecam: http://www.youtube.com/watch?v=CaOwrk5c2t0

Opublikowano

Z zewnątrz widzisz tylko budę, chodzi mi tylko o kolory wnętrza ;p Konkurs trwa do jutra 18:00, może ktoś czymś zaskoczy choć wątpię (jeszcze tylko Flapo został)

Opublikowano

Już chyba każdy kto ma jakiekolwiek pojęcie wysłał zestaw, tylko Miyoshi została ale coś nie odpisuje, tak sobie myślę że mogłem do dziś 18:00 go zrobić

Opublikowano

Prowadząc dyskusję w tym kierunku mam jednego faworyta który zrobił najlepszy zestaw jak na razie, napiszę do Miyoshi czy robi ten swój zestaw czy jak bo nie będziemy czekać wieczności ;p

Opublikowano

Ej ale nie ma tak że nie np; sweet wygra lub true bo co z tego że się znają jak po prostu ktoś weźmie byle co i będzie lepsze niż zestaw jakiegoś znawcy przez całkowity przypadek. Wiadomo ktoś kto się zna ma największe szanse, ale to tak naprawdę loteria. ;f

;)
Opublikowano

Jak ja mam wygrać jak ja to oceniam po za tym modem jestem ;p

Póki co mam chyba 9 zgłoszeń lub 10

Czemu sweet ma nie wygrać ? ;D Ale 1 st nie będzie miał tyle wiem

Opublikowano

Ups.... Źle napisałem. Nie chodzi o to ze ma np; nie wygrać. Wiem dziwnie napisałem.

Sweet nie wygra bo już ma blue member. Zgadłem? ;p

;)
Opublikowano
Sweet nie wygra bo już ma blue member. Zgadłem? ;p

mógłby wygrać 1 miejsce, po prostu nie dostałby nagrody, ale są/jest zestawy/zestaw lepsze/lepszy od jego.

Opublikowano

Nie ogarniam tych mentorów, blue memberów, więc mogłem się pomylić. A tak nie na temat. Jest na forum jakiś opis wszystkich rang?

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...