Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[KONKURS] Składanie zestawów cz.2

TrueFaith

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

konkursyo.png

Mam zaszczyt ogłosić kontynuację poprzedniego konkursu !

Konkurs polega na złożeniu komputera pod gry, z budżetem podanym w osobnym temacie (sama skrzynia)

Zestawy oceniane będą pod względem cena/jakość/wydajność,
jeśli te czynniki zostaną spełnione
oceniamy też estetykę zestawu w środku !

zasadyk.png

1. Przekroczenie budżetu = odrzucenie pracy.

2. Można oddać tylko jeden zestaw + ewentualne małe poprawki

3. Skopiowanie cudzej pracy = 5%, dyskwalifikacja, ban na 3 dni.

4. Oceniane są tylko "koszyki" ze strony morele.net.

5. Zestaw musi mieć podpis "na konkurs mpc".

Zestawy będą oceniać:

- TrueFaith

- Anoizm

Budżet jaki przeznaczamy na zestaw to max 3300 zł

Zestawy nadsyłacie do mnie na PW do niedzieli godz. 18:00

nagrodyn.png

1.Miejsce - Blue Member + talon -10%

2.Miejsce - Talon na -10%

3.Miejsce - Talon na -5%

__________________________________________________________________________________

Wyniki w ten sam dzień !

Pozdrawiam TrueFaith

Opublikowano

Dobre. ;> Mam tylko małą sugestię odnośnie nagród - talonów już nie ma, więc może coś innego? Bądź zdjęcie % z paska po prostu.

Btw. szkoda, że dopiero w niedziele konkurs. ;c Myślałam, że już dzisiaj będzie wieczorem. ^^

Opublikowano

Można by podać budżet dzisiaj i ustalić, że wysyłanie jest do niedzieli do tej 17. ;c

Właśnie chodzi o to aby w krótkim czasie złożyć jak najlepszy zestaw, bo tak to przez kilka dni zdążysz przeczytać setke benchmarków i będziesz wiedziała jaki jest najlepszy.

Albo jeszcze lepiej ktoś założyłby temat na innym forum z prośba o zestaw w danej cenie.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Właśnie chodzi o to aby w krótkim czasie złożyć jak najlepszy zestaw, bo tak to przez kilka dni zdążysz przeczytać setke benchmarków i będziesz wiedziała jaki jest najlepszy.

Albo jeszcze lepiej ktoś założyłby temat na innym forum z prośba o zestaw w danej cenie.

No tak... z tym masz rację. ;> Tylko mam nadzieję, że podadzą co ma być w tym zestawie. ;>

Opublikowano

Jest napisane, sama skrzynka bez monitora myszek systemu.

Co do talonów - w pewnym sensie są, jak ktoś ma 0% to przepadają, jak ktoś ma np. 5% a wygra 15% to 5% mu zdejmujemy a reszta przepada.

Ostatnio 5 osób nie wiedziało o konkursie, wolę zrobić temat wcześniej nawet kilka dni, jeśli będzie trzeba to będzie od 16 do 17

Opublikowano

A teraz ten edit co zrobiłem ? Nie chce żeby każdy polatał po benach i innych forach za dużo

Może faktycznie lepiej żeby był na to 1-2 dni

Opublikowano

Ostatnio zgłosiło się 5 czy tam 6 osób, według mnie ze względu na czas. I tak nikt nie będzie kopiował zestawów, bo sporo części zostało już wykupionych/nie ma ich na morelach ^.^.

Opublikowano

Dobra kto zauważy to zauważy zmieniam trochę ten konkurs, wysyłacie do Niedzieli do godziny 18 od dzisiaj na PW, budżet to ~3300 zł

Opublikowano

Zestawy będą oceniać:

- TrueFaith

- Anoizm

Wygra flap i jescze jakaś inna pizda.Kolesiostwo mode_on.

p.s proponuje zmienić sklep na esc.pl bo na morele wszystko jest pojebanie pogrupowane, na esc kilkam 2 przyciski i moge sobie z ładnego spisu wybrać wszystko

Opublikowano

Ja w ogóle wolałabym na arest.pl, ale się dostosuję. ;> Dobra ostatnie pytanie - zasilacz też? Bo różni ludzie rozumieją inaczej pojecie 'tylko skrzynka'.

Opublikowano

Proponuje żeby każdy dodał swoją konfiguracje do 3,3k netto bo te ceny w różnych sklepach są minimalnie różniące się, a mi np. nie chce się pierdolić w morele.net, ten sklep jest strasznie nie czytelny, cięzko w nim cokolwiek znaleźć.Każdy ma jakiś swój ulubiony..

Opublikowano

Nie możemy, masz 2 dni na połapanie się w tym, i tak nie wygrasz bo masz zerowe pojęcie o hardzie i sofcie chyba że dużo poczytasz ;p

Opublikowano

Może i Ty sobie nie wyobrażasz, a ktoś inny mógłby nie zabierać się w ogóle za o/c wydając nawet 5..10 tys zł. A ja dając procka bez k jestem z góry na straconej pozycji, bo tobie się nie będzie podobać i odrzucisz mnie na starcie. To tylko taki przykład. Według mnie dosyć ważny =>

EMPTY :C

Opublikowano

Jesus Ty nie bierzesz udziału, bo nikt nie będzie miał szans . ;C

Każdy kto ma doświadczenie może wygrać. Jak się słabo znasz to nie płacz.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...