Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak grać na modzie na Ravii

Selander

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jest to mój 1 Poradnik więc proszę o wyrozumiałość

;)

W tym Poradniku wytłumaczę wam jak zagrać Na serwerze Ravia.EU na modzie bez żadnych Banów itp. ;D

1.Wchodzimy na stronę www.metin2mod.tk

2.Klikamy Mod 2011 SF i ściągamy ;)

3.Gdy już mamy Moda, trzeba go zainstalować do Folderu z Metinem 2 PL

4.Wchodzimy w Plik mod_confing i zmieniamy tekst w 6 linijce zamiast WhisperLevel=(Lv%s) %s:

wpisujemy WhisperLevel=(Lv%s) %s :

UWAGA! Po DwuKropku trzeba wcisnąć spacje!

Zamiast WhisperLevel=(Lv%s) %s:

musi być WhisperLevel=(Lv%s) %s : spacja , aby był odstęp.

Ten "Myk" zmienia pisanie na szepcie.

Gdy zmienimy to tak jak napisałem gracze będą myśleli że grasz na Normalnym Cliencie, gdyż na ravii

jak piszesz na szepcie masz

Nick : (Lv1)[21:10:20] : i tutaj to co napiszesz na szepcie.

a Na Normalnym modzie byś miał

Nick:(Lv1)[21:10:20]:i tutaj co napiszesz na szepcie.

Więc GM widzi że nie masz spacji pomiędzy dwukropkiem i wie ze grasz na tzw. Modzie.

Dzięki tej zmianie można Bezkarnie dropić Hematy na modzie :)

Używać FB, i mase innych rzeczy- warunkiem jest odpisanie GM'owi na szepcie oczywiście ;)

Proszę o wyrozumiałość gdyż jest to mój 1 poradnik ;D i mam nadzieje że będzie Przydatny ;)

Liczę na + ;) i zdjęcie %.

Opublikowano

Na razie i tak musimy oczekiwać na ruch Kamera, bo Ravia zaktualizowała swoje ustawienia, tj. IP, pong, porty, itp, jednak poradnik może się przydać. Prosty i krótki, ale próbowałeś pisać "bardzo po polsku" na siłę przez co wyszło lekko na opak. Tak czy siak dostaniesz like'a za "odkrycie." ;-)

Opublikowano

Na razie i tak musimy oczekiwać na ruch Kamera, bo Ravia zaktualizowała swoje ustawienia, tj. IP, pong, porty, itp, jednak poradnik może się przydać. Prosty i krótki, ale próbowałeś pisać "bardzo po polsku" na siłę przez co wyszło lekko na opak. Tak czy siak dostaniesz like'a za "odkrycie." ;-)

Jest zmienione tylko IP. Porty i pong są dalej takie same :]

Opublikowano

Temat nie jest twój.Rozpoznałem,po języku pisania w tym temacie,porównując do pozostałych.Przechodząc do konkretów,popraw chociaż język,w jakim piszesz na bardziej zrozumiały ;) Jeszcze jedno.mod sf 2011 na PLU? Dziwne....chyba popełniłeś błąd.

r03syq.png

Zapraszam Jinho.Moja postać:Woj Mental,Buszman lvl 70+.Historia na AlmantiaMT2:

Założenie konta-9.02.2013r 10:00 Ściągnięcie klienta-9.02.2013r. 11:00 Pierwszy wydropiony kostium-11.02.2013r. 13:36

Opublikowano

Temat nie jest twój.Rozpoznałem,po języku pisania w tym temacie,porównując do pozostałych.Przechodząc do konkretów,popraw chociaż język,w jakim piszesz na bardziej zrozumiały ;) Jeszcze jedno.mod sf 2011 na PLU? Dziwne....chyba popełniłeś błąd.

Jak się nie znasz to nie pisz.. Poradnik pisałem od 100% sam. Skoro mówisz ze nie jest mój proszę znajdź "taki sam" czy tam Podobny do mojego i to udowodnij a nie gadasz bzdury aby nabić Posty... Mod sf 2011 strzeba wkleić do PL'a bo inaczej nie działa jak się go wklei do czystego folderu.

Gdzie ty tutaj w takim razie widzisz błąd?

Opublikowano

W takim razie nie wiedziałem i najmocniej przepraszam ;D A temat był dawno temu odświeżany więc prosze o nie zamykanie tego ;D

Opublikowano

Istnieje teraz działający mod na ravie? bo nie wiedzialem ze tak można a teras jak odpalam moda to mam trzy kropki przy ch1 ch2 ch3 ch4

Opublikowano

Przecież ravia jest dodana do kamermoda OoO i działa pozatym używam waithacka np tego:

http://www.speedyshare.com/xJcVF/Paczka-cheatow-multi-fishbot-mini-expbot-bonus-switcher-itp.rar

Pomogłem postaw +

Odwdzięczę się tym samym ;)Pozdrawiam Maaanuel

Zakaz linków zewnętrznych w sygnaturze

Coming

Opublikowano

Przecież ravia jest dodana do kamermoda OoO i działa pozatym używam waithacka np tego:

http://www.speedyshare.com/xJcVF/Paczka-cheatow-multi-fishbot-mini-expbot-bonus-switcher-itp.rar

scan:

https://www.virustotal.com/file/60bdb97c3cad8d616151bcd887b51c5a19ae884bdf2f2f37bf978c4145fc0477/analysis/1359228735/

Opublikowano

A potem normalni ludzie odchodzą z serwerów bo matołów od groma biega na botach i wkurza ludzi.. Brawo :)

To jest Forum o Czitach więc wiesz ;)

a znając IsAmU to niedlugo zrobią jakąś nową blokade ;)

Jak narazie bana nie masz jak odpiszesz więc trzeba korzystać ;)

PozDRAWIAM

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...