Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wciąganie tabaki?

Baggio™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4 razy dziennie chcesz wciągać? Widzę, że jesteś bardzo zestresowany i nie masz na co pieniędzy wydawać. I pamiętajcie... tabaki się nie wciąga przez żadną lufkę, tylko sypie się we wgłębienie pomiędzy zgięciem ręki w okolicach dłoni, a kciukiem. Wsypujesz trochę, zatykasz jedną dziurkę i wciągasz. Czekasz chwilę, wydmuchujesz nos i już. Raz na dwa dni jest fajnie, ale kilka razy dziennie to chyba aż nie zdrowo.

Opublikowano

4 razy dziennie chcesz wciągać? Widzę, że jesteś bardzo zestresowany i nie masz na co pieniędzy wydawać. I pamiętajcie... tabaki się nie wciąga przez żadną lufkę, tylko sypie się we wgłębienie pomiędzy zgięciem ręki w okolicach dłoni, a kciukiem. Wsypujesz trochę, zatykasz jedną dziurkę i wciągasz. Czekasz chwilę, wydmuchujesz nos i już. Raz na dwa dni jest fajnie, ale kilka razy dziennie to chyba aż nie zdrowo.

no jestem w tym "nowy" dzieki ze mnie uswiadomiles ze tyle razy to zaduzo. Znam ludzi co wciagaja 7-8raxy dziennie, myslalem ze 2-4 razy to jest normalnie :D

Opublikowano

przecież ten 'diller' to sarkazm. hahaha, kupuje w aptece tabakę i "ogarnia komuś", ahaha.

Czy ja mówię o tabace?

Tabake w tytoniowym się kupuje, a nie w aptece...

no jestem w tym "nowy" dzieki ze mnie uswiadomiles ze tyle razy to zaduzo. Znam ludzi co wciagaja 7-8raxy dziennie, myslalem ze 2-4 razy to jest normalnie :D

Bo to jest normalnie jak "wciągasz" on gada o "snuffaniu" czyli degustacji smaku tabaki.

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Sraniu, a nie snuffaniu.

Niedługo będziecie żuli piłeczki z kauczuku, a następnie pili domestosa by być cool.

O co ci chodzi? bo trochę ciebie nie rozumiem. Co wnosi ten post do tematu?

Opublikowano

żeczy,wziąść = ja pierdole.

Pozatym że tabake powinno się wciągać w małych ilościach gdy ma się zatkany nos to nic do tematu nie mam.

No może kurwa pro elo dillera Flapa co wciska kolegom pokruszoną krede za 20 zł.

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

O co ci chodzi? bo trochę ciebie nie rozumiem. Co wnosi ten post do tematu?

Wyraża moją irytację w sprawie nasilonego zażywania tabaki wśród gimnazjalistów przejawiającą się chęcią bycia popularnym, fajnym, na topie teges śmeges i te sprawy.

Opublikowano

Wyraża moją irytację w sprawie nasilonego zażywania tabaki wśród gimnazjalistów przejawiającą się chęcią bycia popularnym, fajnym, na topie teges śmeges i te sprawy.

Śmieszą mnie takie wypowiedzi. Osobiście nie jestem z gimnazjum i niżej ale biorę dla relaksu trochę tabaki dziennie po szkole i co jestem "gimbazjalistą" ? otóż nie, tabaka to dobra rzecz ale dla ludzi którzy biorą rozsądnie.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

Śmieszą mnie takie wypowiedzi. Osobiście nie jestem z gimnazjum i niżej ale biorę dla relaksu trochę tabaki dziennie po szkole i co jestem "gimbazjalistą" ? otóż nie, tabaka to dobra rzecz ale dla ludzi którzy biorą rozsądnie.

Ja potwierdzam zdanie kolegi TABAKE BIERZE SIĘ DLA SMAKU/ZAPACHU !!!!!!!

Opublikowano

Kichanie i łzawienie to podstawa :D

Nic Ci się nie stanie, jedynie udrożnisz zatoki, a to jest dobra rzecz :)

Pamiętam, kiedyś kolega wciągnął cały parapet to aż zwymiotował, a więc co za dużo to nie zdrowo :D

1356721310-U739101.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...