Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] WarRock

arekking

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcialem dzis wlaczyc warrocka i hackshield wszystko sie ladowalo jak juz sie wlanczam to wyskoczylo takie cos : LOAD SUCCER: "Data\textdata_eng.lua"

PRosze o jak najszybsza odpowiedz daje lajki !!!! :)

Opublikowano

Albo usuń ten plik :P

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

Juz wczesniej przeinstalowywalem 2 razy dla mnie bezsens jedynie moge odpalic przez strone warrocka ale to jest meczace poniewaz non stop musze byc zalogowany na stronie , a wtedy mi zacina

Ma ktos inne propozycje ?

Opublikowano

Witam chcialem dzis wlaczyc warrocka i hackshield wszystko sie ladowalo jak juz sie wlanczam to wyskoczylo takie cos : LOAD SUCCER: "Data\textdata_eng.lua"

PRosze o jak najszybsza odpowiedz daje lajki !!!! :)

Ten błąd oznacza, że plik o nazwie Data\textdata_eng.lua jest uszkodzony bądź go brakuje. Musisz go naprawić ( tzn. wymienić na nowy )

Pozostaje Ci reinstall lub podmianka pliku od kogoś ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Juz wczesniej przeinstalowywalem 2 razy dla mnie bezsens jedynie moge odpalic przez strone warrocka ale to jest meczace poniewaz non stop musze byc zalogowany na stronie , a wtedy mi zacina

Ma ktos inne propozycje ?

wcale nie musisz możesz spokojnie zamknąć ... tylko wtedy jak cię serwer wywali to musisz od nowa odpalić stronę itd . [bynajmiej ja musze]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...