Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Wielka fala banów

matis612

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Dziś smutna wiadomość. Wszystkie hacki do MW3 zostały wykryte. Połowa moich znajomków ze Steama ma zarejestrowaną blokadę. Osobiście jeszcze nie mam ale obawiam się że dziś w nocy również zostanie nałożony. Pozdrawiam wszystkich h4x0rów i do zobaczenia.

A pod koniec takie pytanko: Zaid ile ty masz kont Steam? :D

Masz problem? Chcesz pogadać? Spoko dodaj mnie na Steamie!
76561198010916883.png
Tam gdzie tysiące jezior, pełno lasów DZIKICH ZWIERZĄT

Opublikowano

dostalem bana ;< dzieki za info ale szkoda ze po fakcie bo wczoraj se pykalem a tak nagle jeb i ban dzis rano. ale 4d1 mnie ratuje ;)

Opublikowano

Przed chwilą miałem problem z połączeniem z usługami online, teraz wyskakuje "Gra jest obecnie niedostępna. Spróbuj ponownie później."

A te bany na ile dają ? Na zawsze ?

Valterqe, a tobie co sie tam pojawia ?

22655302461575572441.jpeg
Opublikowano

Przed chwilą miałem problem z połączeniem z usługami online, teraz wyskakuje "Gra jest obecnie niedostępna. Spróbuj ponownie później."

A te bany na ile dają ? Na zawsze ?

Valterqe, a tobie co sie tam pojawia ?

serwery call of duty mw3 sa aktualnie nie dostepne. sprawdz dostepnosc na callofduty.com/mw3 cos takiego

@edit jak chcesz zobaczyc czy masz bana to w oknie steam klikasz steam --> ustawienia --> status vac i tam taki ? i wtedy wiesz czy masz banana ja mam na mw2 i 3

Opublikowano

Versus tylko na grę ... ja szczerze nie używałem hack'ów i nie mam bana ;D Z jednej strony dobrze a z drugiej nie będzie kto miał rusków wkurzać :P

z tego co wiem , pierwszy ban inaczej 1 ostrzeżenie to kara tygodnia . Ci powyżej dostaliście perma ? hah ;P ?

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Versus tylko na grę ... ja szczerze nie używałem hack'ów i nie mam bana ;D Z jednej strony dobrze a z drugiej nie będzie kto miał rusków wkurzać :P

z tego co wiem , pierwszy ban inaczej 1 ostrzeżenie to kara tygodnia . Ci powyżej dostaliście perma ? hah ;P ?

Skąd mam wiedzieć czy perm ?
Opublikowano

Matis 2 konta w tym http://scr.hu/0qvq/93xfa + jedno z paroma grami , też z banem >;D

@top

Bany są w większości za external esp , które stało się po raz 1 wykrywalne od roku i za dream hack

@down

mw2 i tf2 , jak coś chcesz jeszcze pytać to dawaj pw , nie będziemy tu spamować

btw na 4d1 wystarczy nowe konto założyć >;D

Opublikowano

Matis 2 konta w tym http://scr.hu/0qvq/93xfa + jedno z paroma grami , też z banem >;D

@top

Bany są w większości za external esp , które stało się po raz 1 wykrywalne od roku i za dream hack

a bany na 2 konto to jakie gry? ;p ja mam bany na: mw2 (4d1 juz mam ;3), mw3 (takze 4d1 >:D)
Opublikowano

@up trzeba było nie oszukiwać . Nowe konto i od nowa musisz kupić coda ;]

PS - dzisiaj grałem sobie i na mapce UNDERGROUND , koleś siedział na takim dachu co jest nie możliwe bo tam się wejść nie da ^^

Wie ktoś jak on to zrobił ?

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

@UP

Wleciał na No-Clipie używając Ultimate Server Controller.

Masz problem? Chcesz pogadać? Spoko dodaj mnie na Steamie!
76561198010916883.png
Tam gdzie tysiące jezior, pełno lasów DZIKICH ZWIERZĄT

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,

Sorry za lamerskie pytanie ale czy po banie będę mógł grać na serwerach prywatnych czy po lanie? Obecnie mam oryginała i bardzo bym chciał spacyfikować moich 2 przemadrzałych znajomych z którymi gramy prywatne mecze a nie chce stracić możliwości grania z nimi w przyszłości.

Pozdro

Opublikowano

Ok to zaryzykuje na innym słabszym koncie. Proszę tylko o podanie nazwy i/lub linka do hacka na radar bo tylko to mi potrzebne, jak będę widział na radarze to już są moi ;)

Zaid dzięki za odpowiedź

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...