Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KICKHACK_2013 { DZIAŁA NA PRYWATNYCH SERWERACH }

MacroMAN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie dziala chce tego hacka na Azmal do goru wpisuje Azmal wypeniam i nic sie nie pokazuje Jesli ktos wie oco chodzi pisac do mnie na PW plss

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up

A niby czemu nie może być tak,że drop i exp idą ?Przecież na tym 1hit killerze który działał na plikach 2008 miał taką możliwosć.I drop leciał i exp :)

235761444056892195480.gif

Opublikowano

Mam pewien problem ;//

Hack działa jak należy ale jak chce odpalić z nim BS od Padmaka to nie mam mowy albo jedno odpalę albo drugie wie ktoś co na to zaradzić ?

Opublikowano

No Good Job majsterek napewno PandoraMT2 sie ucieszy jak bedzie dzialac:DD LECI +++

Ale najpierw sprawdze..

Jak bedzie działac patrzcie na licznik :D

Działa na Tavia.eu zobacze czy na pandorze:D leci +

na epvp już jest na to fix. na moim modzie to nie działa coś, nie kompatybilne z exe chyba

Jak na to jest fix to podaj jak możesz :P
Pasjonat
Opublikowano

DZIEKUJE CI JESTES WILKI NAPIERDALAM NA XENOXIE NA KICKU HAHA.

na xenoxie nie dziala to wywala metka

mi wywala metka ;/

Opublikowano

NIEPOTRZEBNIE TO DODAŁEŚ TERAZ SERWERY PRYWATNE STRACĄ SENS :)

Po 2. To nie jego..

www.elitepvpers.com/forum/metin2-hacks-bots-cheats-exploits-macros/2380052-release-kickhack-works-pservers-hotkey.html

­

Opublikowano

Zauważyłem,że jak kogoś kicka,to loga go do miasta ,a nie tak w tamtym 1hit killu ,że tylko wywala ,ale w tym samym miejscu jest.

Opublikowano

Nie rozumiem,co ten hack w ogóle robi.Niech ktoś mnie olśni!

r03syq.png

Zapraszam Jinho.Moja postać:Woj Mental,Buszman lvl 70+.Historia na AlmantiaMT2:

Założenie konta-9.02.2013r 10:00 Ściągnięcie klienta-9.02.2013r. 11:00 Pierwszy wydropiony kostium-11.02.2013r. 13:36

Opublikowano

Wyrzuca przez Ciebie zaznaczoną osobę z serwera

Napier****y GMów z Balmory!!!!!!Działa na modzie?

r03syq.png

Zapraszam Jinho.Moja postać:Woj Mental,Buszman lvl 70+.Historia na AlmantiaMT2:

Założenie konta-9.02.2013r 10:00 Ściągnięcie klienta-9.02.2013r. 11:00 Pierwszy wydropiony kostium-11.02.2013r. 13:36

Opublikowano

Trza się nacieszyć kickaniem na innych serwerach, bo za niedługo zablokują to tym bardziej, że blokada tego jest banalna ;d

Wątpie,że to tak szybko zablokują .1hit killer,który działał na plikach 2008 działał gdzieś od sierpnia 2010 do stycznia,lutego 2011 (bo wtedy zaczęli przechodzić na pliki 2010) Więc kilka miesięcy było :) A blokada tamtego hacka też nie była niewiadomo jak trudna .To może zostać zablokowane ,kiedy serwery będą przechodziły na pliki 2012 ,co szybko się nie stanie .Ale i tak nie mamy pewności ,że to był ostatni 1hit killer czyż nie ? :)

Tak, powinien działać.

Na modzie nie działa .

Opublikowano

Fajnie ale niech ktos poda instrukcje jakie pliki i gdzie powklejac bo hmm jakby to ujac ''nie wiem''

w 1 okienko musisz wpisać nazwę serwera np. azmal Starter.exe lub inny znajdziesz tą nazwę w okienku , którym odpalasz metina. dalej kliknij manually później Browse wybierasz plik PSERVER_Kickhack.dll wchodzisz w metina klikasz inject i masz :)

+ Kickasz F3

Opublikowano

Czemu jak all ustawiam niby inject zalacza kick hacka do gry i nic nie pojawia sie ;( zadna ikona tego kick hacka

@edit

Wyskakuje jednak ale zaraz się zamyka ;( prosze o odpowiedz

Opublikowano

Brawo dla autora pobrałes i skopiowałes mojego kickhacka zobacz!!!Z mojej paczki to byl moj priorytet

xxx

Pomogłem postaw +

Odwdzięczę się tym samym ;)Pozdrawiam Maaanuel

Zakaz linków zewnętrznych w sygnaturze

Coming

Opublikowano

Brawo dla autora pobrałes i skopiowałes mojego kickhacka zobacz!!!Z mojej paczki to byl moj priorytet

http://www.speedyshare.com/xJcVF/Paczka-cheatow-multi-fishbot-mini-expbot-bonus-switcher-itp.rar

scan:

https://www.virustotal.com/file/60bdb97c3cad8d616151bcd887b51c5a19ae884bdf2f2f37bf978c4145fc0477/analysis/1359228735/

wszystko jasne :)

Opublikowano

http://www.speedyshare.com/xJcVF/Paczka-cheatow-multi-fishbot-mini-expbot-bonus-switcher-itp.rar

Hmm.twój hack ,to ciekawe kto dał tego hacka na epvp ?Lepiej nie kłam ,nie zadobrze ci to wychodzi :) A pozatym ta twoja cała ''paczka cheatów'' ma 3 mb ,więc to napewno jakiś syf.Sam kickhack ma więcej niż ta paczka ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...