Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Minecraft ! + grafika !

Coupe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Problemy nie będę opisywał, przedstawię to na ss.

http://iv.pl/viewer....10190435173.png http://iv.pl/viewer....68421099922.png

Ps. Nie mam żadnych modów, minecrafta od nowa zpatchowałem. Proszę o pomoc. Podczas grania sobie, gdy jest noc w grze, to jest porażka. Tutaj może teraz tak nie widać, ale uwierzcie.

Od wczoraj się bawiłem programem Cinema 4D i wyszło mi takie coś na przykład. Wszystkie ustawienia dałem na MAX, aby wyszło najładniej. I czy można jeszcze poprawić jakość zdjęcia?

Proszę o pomoc.

Pozdrawiam

Opublikowano

Co do cinemy: wejdź w opcje renderu i zaznacz global iluminaton. Potem dodaj słońce, da ci to ładny efekt i ulepszy jakość zdjęcia.

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

Na tym pierwszym screenie nie wiedziałem o co ci chodzi, myślałem, że te plamki to na moim monitorze ;D Spróbuj zainstalować byle jaki teksturepack, i zobacz czy tak nadal będzie. Jak coś to reinstall minecrafta, może sterowniki zaktualizuj. Optifine daj, bo on też od grafiki jest :)

Opublikowano

Zainstaluj sterowniki do karty graficznej, najnowszą jave, przeczyść komputer CCleanerem, zainstaluj OptiFine i/lub GameBooster. Do pkt 1.

Opublikowano

Już to robiłem. To wszystko, co wypisaliście, na innym textur packu też sprawdzałem i dupka. -.- A z OptiFine to jeszcze gorzej. Sterowniki zaktualizowane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...