Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak jak w temacie szukam mapy z 10000hp lub podobnych gdzie jest więcej hp niż 100. Miałem kiedyś taka i teraz nie mogę znaleźć. Jak ktoś ma to niech wrzuci za pomoc 5;*

Jeśli dasz + odwdzięczę się ;D

Opublikowano

moze powiesz co tam sie robiło?

bo istnieje taki mod Zombie mod czy tam Bio Hazard. I tam wlasnie mozna mieć xxxxx hp jak jest się humanem lub zombie.

Istnieje takie cos jak HP Booster na niektórych mapach typu KZ, bo tam jak sie zle skoczy to traci niekiedy hp. ^^

moze są jakies mapy ale ja jakos nie znalazlem a na googlach szukac szukałem.

Spróbuj na www.fpsbanana.com

71170943.jpg
Opublikowano

Nie, chodzi o normalna mapa żaden mod sam grałem z kolega, normalnie na mapie było z 10k hp i fajnie się bilo:). Na Google tez szukałem i na fpsbanana tez;<

Jeśli dasz + odwdzięczę się ;D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Szaiba to mu zrób ;o bo jak narazie to mu wcale nie pomagasz:)

Gargamel – wielki czarnoksiężnik i czarownik od siedmiu boleści. W swej karierze podrywacza umawiał się ze Smerfetką, Sasetką, Bersetką, Bercikiem, Papą Smerfem i Ważniakiem. Ponadto, mieszka sam wraz z kotem i nie posiada, ani prawa jazdy, ani konta bankowego, co daje mu predyspozycje na zostanie prezesem partii politycznej. Mieszka w wielkiej chacie na bagnie, gdzie ciągle knuje straszliwe plany zagłady PO rasy smerfów. Niestety jego wrodzona nieudolność, ciotowatość i kalectwo nie pozwalają mu na odniesienie sukcesu w tej dziedzinie. <3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...