Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[vTuT] Annie

Periven

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

polskie dialogi

rojo piosenka/ dobra nutka pozniej ;]

annie mid

polacy przejmuja youtube

ogolnie nie wiem jak mozna ogladac 7 minut poradnik w ktorym tak naprawde niczego sie nie dowiaduje bo moge sobie wlaczyc to na lolu i przeczytac w minute, zadnych przykladow grania na midzie zero

Opublikowano

POWIEM CI TAK poradnik jest kierowany dla osob ktore maja srednio 20 lvl z mojego doswiadczenia wiem tyle iż pomoże im to w ogolnym rozpatrzeniu tej postaci jakie ma skille pasyw co na nia skladać a jeżeli sie komuś sie spodoba to może również dowiedzieć jakie runy złożyć czy też ustawić masterki . Był to wstępny filmik na którym nie jest wszystko pokazane . Natomiast dla początkujących to sie napewno przyda . Takie jest moje zdanie ale licze sie również z twoim .Możliwości tworzenia takich filmików są ogromne przy nastepnym wykorzystam bardziej niedostepne dla normalnego gracza informacje np. o ukrytych pasywach danej postaci. A co do przykładu gry na midzie wstawie kolejny filmik też będzie on dotyczył annie lecz będzie nagrany w tybie spectatora aby zademonstrować jak można wykorzystać moc danej postaci.

Opublikowano

Filmik ładnie zmontowany, jakość dobra, dźwięk też nie najgorszy. Co do Twojego głosu, chyba nagrywałeś ten poradnik rano. Trochę drażnił mnie twój słaby zasób słownictwa, takie wtrącenia typu "jakby to powiedzieć" nie sa chyba na miejscu w videoporadnikach. Build niekompletny, zapełniłeś chyba 4 sloty. Ale ogólnie rzecz biorąc poradnik konkretny, ale faktycznie bez rewelacji. ;d

Opublikowano

Szczerze? Poradnik do niczego, nic z niego nie idzie wynieść... Tyle to można dowiedzieć się grając normalny mecz więc wybacz ale póki co to niezbyt ci wychodzą te ,,wideoTuT'y''

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Jeszcze raz usłysze "licz of legends" to ku*wa przyjde do Ciebie i jebne cie wszelakimi podręcznikami od angielskiego...

Czyta sie "Lig of Legends" a nie jakieś "licz" =.=...

Poradnik ogółem źle zrobiony , wszystkiego można dowiedzieć się w minute czytając poradniki pisemne

Nie wiem na jakim elo składa sie RoA na annie..

Brak opisu jakichkolwiek faz

Brak przedstawienia gry na midzie (w wideo-tucie powinny być chociaż urywki nagrania z gry normalnej/rankedowej)

Runy są w miare ok.

Opublikowano

1. ten filmik był robiony chyba na spontana

2. zamulasz

3. muzyka nie pasuje

4. zawsze ktoś pisze, że poradnik jest skierowany dla osób z tego i tego lvla... lol

ogólnie bieda, możesz film skasować

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

dziekuje za wszystkie komentarze pozwole nastepny poradnik zrobic w leszym stulu wezme wszystkie wasze opinie pod uwage jeszcze raz dziekuje za szczere wypowiedzi dotyczace filmu

Opublikowano

Jeszcze raz usłysze "licz of legends" to ku*wa przyjde do Ciebie i jebne cie wszelakimi podręcznikami od angielskiego...

Czyta sie "Lig of Legends" a nie jakieś "licz" =.=...

Poradnik ogółem źle zrobiony , wszystkiego można dowiedzieć się w minute czytając poradniki pisemne

Nie wiem na jakim elo składa sie RoA na annie..

Brak opisu jakichkolwiek faz

Brak przedstawienia gry na midzie (w wideo-tucie powinny być chociaż urywki nagrania z gry normalnej/rankedowej)

Runy są w miare ok.

Nie licz tylko lidż, to forma dopuszczalna. Natomiast to annie troche jebie po uszach, według mnie powinni być "enni" coś w ten deseń.Co do poradnika to na pewno komuś się przyda, opis skilli, wszystko ładnie jest.

Pomocnik
Opublikowano

Jakoś nie specjalnie przypadł mi do gustu ten poradnik. Mówisz tak jakby ci się nie chciało, a opis skilli to każdy sobie może przeczytać w grze i nie musi do tego oglądać twojego filmiku.

Opublikowano

Wiesz mialem nadzieje ze wreszcie ktos mi pokaze jak sie gra annie bo nie ogarniam jej wgl a tu dupa.

Zawiodlem sie na Tobie ide spalic zbroje na +7

za takie wypowiedzi powinien byc nakladany warn uzytkownik posiada iq ponizej wlasnego rozmaiaru buta . Dziękuje

Jakoś nie specjalnie przypadł mi do gustu ten poradnik. Mówisz tak jakby ci się nie chciało, a opis skilli to każdy sobie może przeczytać w grze i nie musi do tego oglądać twojego filmiku.

musi to na rusi

a w Polsce jak kto chce

Zrobiłem filmik niech zostanie jestem osoba subiektywna doceniam komentarze negatywne jak i pozytywne licze sie rowniez z twoim zdaniem kolejne wiedo-tuty beda bardziej rozbudowane

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

za takie wypowiedzi powinien byc nakladany warn uzytkownik posiada iq ponizej wlasnego rozmaiaru buta . Dziękuje

Zrobiłem filmik niech zostanie jestem osoba subiektywna doceniam komentarze negatywne jak i pozytywne licze sie rowniez z twoim zdaniem kolejne wiedo-tuty beda bardziej rozbudowane

Po 1 zyjemy w teoretycznie wolnym kraju wiec nie mozesz zadac zadnych warnow poniewaz mam male iq.

Po 2 zaprzeczasz sam sobie gosciu skoro doceniasz krytyke i liczysz sie z cudzym zdaniem to czemu po mnie hejcisz? Bo sie rozplacze. Tut jest po prostu slaby pogodz sie z moim zdaniem i nie karz mi sie ciac okay?

PitekKC_eune_58_4_logo.png

Opublikowano

twoja wypowiedz naprawde nie jest godna uwagi . widze tam pelno ironi gdzie kisz wprost w moje oczy . "Zawiodlem sie na Tobie ide spalic zbroje na +7" ten fragment swiadczy o twojej osobowosci

• 2 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...