Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ogólne]Battlefield 4 - Czy warto czekać ?

iVECTIM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na moją pocztę doszło coś ciekawego:

242ijl.jpg

Z tego co widzę to ta gra pocina na silniku Frostbite 3 :P

@add

Lecz skoro wrzucili tę gierkę na konsole PS3 to PC'ty, które uciągają BF3 na ultra, powinny spokojnie sobie poradzić z BF4 \^_^/

graphic.png

Opublikowano

Kamadro po 17 minutowym filmiku się nie da ocenić że wszystko lepsze od BF3, grafika to nie wszystko a wszystko się oceni dopiero w dniu premiery

wiem, wiem :) Ale na mnie wywarło niezłe wrażenie :>

Bardizej mnie interesuje Multi, jak będzie wyglądało, ale spójrzcie na ptaki, wiatr, czy mimike twarzy różni się o to o wiele :)

wszystko pisałem w przenośni :P

Opublikowano

Po tych 17 minutach filmików mogę powiedzieć ,że to mógłby być nowe dlc do bf3 tylko grubszy ^^ który nawet premium by musiała kupić ulepszenie kampanii.

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

Opublikowano

Po tych 17 minutach filmików mogę powiedzieć ,że to mógłby być nowe dlc do bf3 tylko grubszy ^^ który nawet premium by musiała kupić ulepszenie kampanii.

czy ja wiem, nie byłoby to dla nich opłacalne, widać że wiele się zmieniło. To tak jakby zamiast bf3 byłby dlc do bc2. Ja się ciesze że powstaje 4, COD musi paść na kolana.

Opublikowano

BF4 to bedzie tylko dobra kontynuacja BF3 i niema sie co oszukiwac
płacza ci ktorzy sie boja o to ze im nie pojdzie na kompie. wszystkie
wymagajace gry dążą do tego punktu

http://www.youtube.com/embed/pZTN-jRRM30

Potem
to juz sam niewiem co moze byc , pomijając to ze postep jest taki ze
taka grafika moze sie pojawić w najbliższych 5 latach . Patrząc 5 lat w tył to powstało GTA 4 ktore powalało i nikomu nie chodziło

Opublikowano

Ale hejty...

Ta gra nie bd miała WIELKICH wymagan, tak zapowiedzieli panowie z Dice.

A po 2, nad ta gra, pracowano nie długo, po wydaniu BF3 - wiec piszac ze bd nie dopracowana, ze za szybko - jestescie w błedzie.

Ja czekam z niecierpliwoscia.

Opublikowano

mówicie że BF4 to będzie odgrzewany kotlet co? No tak... bo specjalnie dla was co roku mają tworzyć specjalnie nowy silnik gry... zapomniałem <_< Aha i zdradzę wam w tajemnicy że wszystkie gry są robione dla kasy, ale ciiiii nie mówcie nikomu bo niektórym się przykro może zrobić. Idąc waszym tokiem myślenia chcielibyście zajebiście wyjebaną w kosmos grę za 25zł którą uciągnąłby 10-letni komputer, ok, spoko. Tak w ogóle to mw3 może i było robione na tym samym silniku co mw1 ale w tej grze urzekła mnie fabuła i nie potrzebowałem super zajebistych efektów żeby cieszyć się grą. Mówcie co chcecie ja i tak kupie BF4 gdyż BF3 bardzo mi się podobało.

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...