Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gównianym serwerom STOP!

gam3rsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie! krew mnie zalewa jak widzę ten spam, tysiąc tematów na sekundę z nowymi serwerami NA GOTOWYCH PLIKACH!

SURVIVAL + FRAKCJE?

tysiąc tematów z tego typu serwerami a wiecie jak są robione?

-kupują na chujowym mineserv czy ownserver 20 SLOTÓW - TAK 20 SLOTOW! przecież jedna dobra gildia to min. 10 członków, walka gidlia vs gildia! yeah, super!

-stawiają ten zajebisty 20 slotowiec z 2gb ramu na GOTOWCACH GETFUNA

-dodają ten beznadziejny plugin FACTIONS bo nikt nie potrafi napisać pluginu albo poprosić o napisanie AUTORSKIEGO PLUGINU GILDII

SURVIVAL GAMES?

tutaj już można padaczki dostać jak na serwer 20 slotowy freebuild ludzie dają ten plugin! przecież na sg do dobrej rozgrywki potrzeba 24 graczy, na 20 slotowcu!

FREEBUILD!

Kolejne gówno warte serwery freebuild 20-40 slotowe! po co to komu? i wiecie co jest najśmieszniejsze? że każdy 20 slotowy freebuild jest na PLIKACH BR3NDA! bo 13 LATKI nie potrafią zrobić własnej paczki

WSPIERAJMY PRAWDZIWYCH ADMINISTRATORÓW, KTÓRZY NIE ZAKŁADAJĄ SERWERÓW BY POCZUĆ SMAK WŁADZY I DLA KASY! WSPIERAJMY SERWERY 100 SLOTOWE I W GÓRE. WSPIERAJMY SERWERY Z AUTORSKIMI PLUGINAMI. WSPIERAJMY SERWERY Z PROFESJONALNYM PODEJŚCIEM.

/wiem że temat moderatorzy wyjebią po 10 minutach, chciałem wam uświadomić w jakim gównie pływamy, pewnie będzie ostry hejt osób którzy posiadają serwer 20 slotowy na plikach br3nda lub getfuna... rozkręcmy tą dyskusje, łeb mnie boli gdy przeglądam 30 stron publikacji z czego 3/4 to 20 slotowe FREEBUILD I FRAKCJE NA GOTOWYCH PACZKACH...

Rzućmy okiem na kilka takich gównianych serwerów:

http://www.mpcforum.pl/topic/836197-minecraft-zwolen-jedyny-taki-10-slot-freebuild/ - 10 SLOTOWY FREEBUILD?

http://www.mpcforum.pl/topic/834406-uminecraft-jedyny-taki-bossy-10-slot/ - JEJ KOLEJNY 10 SLOTOWIEC

http://www.mpcforum.pl/topic/834864-craftblocks-survival147dzialkistragany18-slotowmobarenapluginyfreebuildno-premium/ - 18 SLOTOWY FREEBUILD!

http://www.mpcforum.pl/topic/836183-minecraft-zwolen-20-slot-frebuild/ - KOLEJNY 20 SLOTOWY FB

http://www.mpcforum.pl/topic/836193-minecraft-zwolen-20-slot-frebuild/ - FB 20 SLOT

NIE CHCE MI SIE DRUGIEJ STRONY CZYTAC...

Opublikowano

Zgodze sie w 100%

Moim zdaniem tak teoretycznie 40+ slotow i ogarniete to juz ma sens. Ale mniejsze nie!

Craftserve i inne hostingi oglupiaja ludoz panelem...

=== Jeśli pomogłem ===

+++ Liczę na Like +++

Opublikowano

Chłopie w sto procent zgadzam sie z toba . Na chuy tyle serverów ?? Mojang powinien zrobic po 5 serverów na kraj creative survival fb i jakies a nie kurfa miliard serverow ktore padaja po 1-2 dniach ktore sa tylko dla kasy i to 5-30 slotow

Przemyslalem i dlaczego ludzie nie maja robic gownianych serverow ? Chociaz beda mieli co robic na nim

Ja sam zrobilem kiedys gowniany server ktory sie stal slawnym ..

Wiec daj sie rozwijac innym serverom , a nie bedziesz je nazywal "gownianymi"

I wez ogarnij emocje bo to nie emitkikonki ...

Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null.

Opublikowano

No... I dlatego nie szukam serwerów na mpc. Nie lepiej jakiś regulamin, np. Tylko serwery 40+?

Zgadzam się! w regulaminie dodać że zakaz reklamowania serwerów z 40- slotami + utworzyć oddzielny dział dla serwerów z wl!

Opublikowano

Nie podoba ci się że ktoś ma serwer 10-40 slotowy? To nie zwracaj na takie uwagi... Chcą mieć serwery? To niech mają i robią z nimi co chcą.

Opublikowano

Tak dlaczego by nie... Na pewno jest dużo osób które zaczynały na małych serwerach a teraz prowadzą duże serwery. Gdzieś chyba ludzie muszą się nauczyć prowadzić serwery lub ponieść porażkę.

Opublikowano

Dobra, zobaczyłem temat, nawet nie czytam, bo to strata czasu. Każdy ma swoje zdanie na ten temat, ale... No ale... Wytłumaczę Ci coś. Serwerownie już są znane, mają opcję SMS - najczęściej wybieraną przez dzieci. Dzieci mają powiedzmy konto doładowane za 50 zł - starczy im na 20 slotów SMS-em. No to sobie kupują serwer. Nie potrafią go ogarnąć, więc stawiają na gotowych plikach. Chcą mieć własne serwery, bo wtedy dzieciaki czują się lepsze. Mimo, że nie ma tam graczy, że nawet prezki nie potrafią zrobić, to robią serwery. Tak po prostu jest i tego nie zmienisz. Dziękuję, dobranoc.

Opublikowano

Nie mam pojęcia co cię to obchodzi, i co ci to przeszkadza. Jesteś jakiś dziwny.

Wszyscy mają marzenia, a niektórch marzeniem jest własny server. I w tym pomagają strony które wymieniłeś. I jeszcze wyśmiewasz innych. To nie jest dobre co robisz. Wstań i przeczytaj co ty piszesz i zastanów się nad tym. To nie jest średniowiecze, gdzie kamienowano z błachych powodów. A to co ty robisz przypomina właśnie ukamienowanie.

To o czym piszesz zasługuje zwyczajnie na bana. Inni chcą mieć własny server i sprawdzić się w roli admina, a ludzie tacy jak ty tylko potrafią ich wyśmiewać. Ktoś poświęca czas i pieniądze, a tu przychodzi taki ktoś jak ty. Założe się, że ty sam byś wcale servera +40 slotowego byś nie robił.

Pomogłem? Daj Lubię to!

Posty w większości piszę na moim smartfonie, więc przepraszam za ewentualne błędy, itp.

Opublikowano

Hmm jeżeli mówimy tu o zasmiecaniu działu to aktualnie ty to robisz swoimi chujowymi przemyśleniami które nie powinny ujrzeć światła dziennego.

Opublikowano

Wiesz co koles? Dla mnie jesteś zwykłym dzieckiem które nie może opanować emocji. A może brak im funduszy na więcej slotów a serwer może być zajebisty. Możliwe też, że dopiero zaczynają swoją przygodę z własnym serwerem więc tyle slotów starczy. Jak ci coś nie pasuje to nie patrz i już ...

Opublikowano

Kazdy musi od czegos zaczac a znam serwery ktore zaczynaly od 15 slotow a teraz maja nawet po 300slotow i serwery caly czas full jesli ci przeszkadza ze ludzie zakladaja takie serwery to nie czytaj po prostu tego dzialu

Opublikowano

Moim zdaniem ma chlopak racje, przeciez i tak na tych gownianych serwerach gra maksymalnie 5 osob no prosze was, co 2 serwer jest taki sam co 9 moze lepszy.

Ogarnijcie sie z zakladaniem ich. Jak chcecie zdobyc graczy to nie robcie tych samych gowien !!! JUZ NA SINGLU LEPIEJ POGRAM.

Opublikowano

Niezły flame, na pograniczu płaczu. Co prawda serwerów jest masa, jedna lepsze, drugie gorsze. Można od razu wywnioskować po prezentacji podejście autorów serwera czy administracji. Oczywiście są osoby, które naprawdę sądzą o wyższości ich serwera, pisząc:

"Jedyny taki, najlepszy"

Co jest czystym kłamstwem.

Co do slotów - widziałem kilka serwerów 100-slotowych, na których przy 20 graczach VPS nie był w stanie nadarzyć. Jak rozpoznać te serwery i jak je sklasyfikować? Każdy może ustalić dowolną liczbę w server.propeties i to ma być wyznacznik poziomu serwera?

WOW !!! Serwer otwarty!! Spróbujesz?? EverCraft

ASSHunterz.png

Opublikowano

Jeżeli w regulaminie dacie, że na forum można publikować serwery powyżej 40 slotów włącznie, to jak te mające poniżej 40 mają się rozwijać !? Jest tyle serwerów sławnych youtuberów, to zagraj na ich serwerach, masz pewność że nie padną i pluginy są dopracowane. Fakt od ilości serwerów takich bardzo do dupy boli głowa, to napiszcie poradnik jak zrobić porządny serwer, jakie ma mieć pluginy i co zawrzeć w prezentacji/zapowiedzi by tylko opisem ściągał graczy, zamiast narzekać.

Opublikowano

Jestem Na NIE ! Co jeżeli osoba ma pomysł na serwer, ładnie buduje, ale nie ma programisty ani kasy na hosting? Jeżeli ten serwer i tak upadnie to jego admin będzie widział że na serwa trzeba mieć pomysł ....

Opublikowano

Temat miał się rozwijać ale widać że wypowiadają się tutaj osoby 14- które właśnie takie gówniane serwery mają zamiar stworzyć.

A więc tak, w temacie nie uniosłem się ani razu, a tutaj jacyś "użytkownicy" wytykają mi żebym opanował emocje. Przekleństw i capslocka użyłem tylko by podkreślić to o czym mówie.

Gdzieś wyżej ktoś napisał o funduszach, że mają brak funduszy by kupić więcej slotów, tak więc... kupują 20 slotów, robią VIPA który na start dostaje fly,diamentowy set i enchant prot4 sh5 po to by vipy opłacały jego serwer? super, kolejny komercyjny serwer.

Jeszcze wyżej było wspomniane że przez takie serwery ludzie się rozwijają? beka. One się rozwijają, z 10 slotowca robią 20 slotowy który po miesiącu padnie. A dobre serwery 100slotowe+ są zasypane przez te gówna.

Jestem zdziwiony że mpc osiąga aż taki szczyt debilizmu, że na mpc 80% to 14 latkowie. Przenoszę się na inne forum a moda proszę o zamknięcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...