Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Runes of Magic opinie

Diesiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam założyłem ten temat ,aby poznać opinię na temat tej o to gry czy warto zagrać? czy bez kupywania diamentów da się grać czy nie ? Najlepiej ,abyście napisali co w tej grze wam się podoba a co nie za wszystkie odpowiedzi thx ;)

Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW

Opublikowano

Grałam jakiś czas temu w RoMa i serdecznie polecam. Diamenty można sobie kupić od graczy także koniecznym nie jest wydawanie prawdziwych pieniędzy na grę, chociaż szczerze powiem że ja w ogóle ich nie potrzebowałam. Może jeszcze nie doszłam do tego etapu gdzie trzeba by było wydawać dużo pieniędzy, albo takiego nie ma :) Wbiłam chyba dwoma klasami +50 lvl i zrezygnowałam, nie dlatego że gra była głupia czy słaba, tylko brakowało czasu itd. Bardzo ciepło wspominam czas kiedy grałam w tą gierkę, fajni ludzie z gildii, wszyscy pomagają słabszym w wykonywaniu trudnych misji, ogólnie to przyjaźni gracze i miła atmosfera :)

58815786.jpg

Opublikowano

Ja także polecam. Dobra grafika, szeroka gama możliwości, niebanalny build postaci. :) Ciekawe questy i instancje. Dużo jest do roboty i na pewno nie będziesz się nudził. A bez diamentów da się grać, jak w każde MMO, tylko trzeba poświęcić więcej czasu na dorobienie się. :)

Opublikowano

Kiedyś miałem okres, że nie było w co grać i tak sobie testowałem te wszystkie MMO. Szczerzę mówiąc to do Runes of Magic mam mieszanie uczucia - niby wciąga, ale i tak nudzi. Nie rozumiałem na początku w ogóle zamysłu tej gry, a grafika mi nie przypadła do gustu (pewnie przez to, że byłem przyzwyczajony do Metina).

Opublikowano

Grałem jeszcze za czasów beta testów, mnie się bardzo gra podobała! Rozważam powrót do ROM i wyexpić postać, bo to jedyna dla mnie alternatywa dla WoWa, bez ograniczeń. Owszem mogę iść na retaila albo SW:TOR, ale ograniczenia mnie nie interesują raczej.

Opublikowano

Powiem,że gra jest bardzo fajna posiada rozbudowany świat,od groma misji,sporo osób online.

Jedynie polecam grać ze znajomym bo samemu niektórych misji nie wykonasz :)

logo1.png
Opublikowano

Gra słaba... mnóstwo bugów słaby support. Masa dzieci oraz debili (nie twierdze że wszyscy). Gra ma słabą opinię w necie a sam wytrzymałem grając w to 2 dni... Grałem troche na siłe chciałem się przekonać do gry ale nie wytrzymałem. Polecam poczekać na Terra Online ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...