Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Klan [BIBA] PL3

bycio15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja ogolnie mam takie przezwyczajenie ze wole dac raz a porzadnie niz kilka razy wtapiac:) wiec daje ok 50 mln i zazwyczaj jest to wygrana, tzn lf3 i b02 no i na irki 150 minimum

hehe no ja np wczoraj vege za 1,5 mln:) tez chyba fartem bo tak postawilem ot a nuz sie trafi;d

a duzo ludzi nazbieraliscie juz w klanie? jacy to sa gracze? boterzy czy normalni? z 2 gali czy z 1? bo ja mam 16 lvl wiec nie wiem czy nie bede cuc sie osamotniony ( albo za slaby albo za silny)

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

narazie 2 fulki:) wbijaj fajnie bedzie :D

!! TO, ŻE NIE MA OPCJI HIDE NIE ZWALNIA CIEBIE OD PODZIĘKOWANIA ZA POMOC I NAPISANIA SWOJEJ OPINI !!

Opublikowano

Dobra przyszedłem ze szkoły więc już zgłaszam się

Eee fail nie moge znaleźć klanu ;D

Doba już znalazłem :D

Opublikowano

@JASIU17 to dzieciak Bez szkoły kozaczy tak w necie(w kazdym poscie do kogos sapie) ,a tak na prawie pizda z niego w świecie :>

BIją Cie w domu na 100% karmia powierzem, ktore przesiąkło alkoholem.

Wypierdalaj stad dzieciaku , bo Jesteś pojebany :> i chuj Ci w oko , bo w dupe to przyjemnośc Dla Ciebie

historia z twego życia wzięta,jestem kozak w necie możemy się gdzieś spotkać :) Na darkorbit też kolega dostał wczoraj 3-0 a ty możesz dostać po pysku
Opublikowano

@UP Haha pewnie jakiś bigboy new konto bez flax spoko ;> Rozjebałeś kurwa skąd się biorą takie tumy haha xD

Opublikowano

Haha po nicku widać że chyba jakiś daniel dzieciak ;) Kończ ten spam bo raport dostaniesz..

Opublikowano

Wszyscy dajcie spokój , taką chałę robicie i sracie sie o jakiś napinaczy.

Po co reklama klanu z 2 fe ? Tożto czymś takim nawet na mape nie można wylecieć. Idźcie na oficjalne forum ,a nie tu zawalacie.

#clsreq

Opublikowano

Dajcie admina! Co to za bezsensowne tematy? Umiesz czytać "Cheaty, boty, bugi, hacki do giel Online."? Proszę...

VPS: ON

Więcej na PW.

Opublikowano

Nie wiem co wam nie pasuje, chcą złączyć nowych i starych graczy DO i jest dobrze :) Mi wszystko pasuje w klanie, miła atmosfera a to że reklama to chyba nie przeszkadza :) Znosicie milion tematów że ,,nie działa bot" bo jest aktualizacja to jednej reklamy nie wytrzymacie?

Opublikowano

Nie wiem co wam nie pasuje, chcą złączyć nowych i starych graczy DO i jest dobrze :) Mi wszystko pasuje w klanie, miła atmosfera a to że reklama to chyba nie przeszkadza :) Znosicie milion tematów że ,,nie działa bot" bo jest aktualizacja to jednej reklamy nie wytrzymacie?

Nie, bo zaraz pojawią się naśladowcy.

Opublikowano

Haha po nicku widać że chyba jakiś daniel dzieciak ;) Kończ ten spam bo raport dostaniesz..

dzieciak to ty jesteś i masz mleko pod nosem hehe nara nobie a jasiu mocny jest niestety lepszy odemnie ale konto mi ukradli wiec za dużo nie polata, puki go nie odzyskam
Opublikowano

nie kłócić się tylko podania pisać ^^

!! TO, ŻE NIE MA OPCJI HIDE NIE ZWALNIA CIEBIE OD PODZIĘKOWANIA ZA POMOC I NAPISANIA SWOJEJ OPINI !!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...