Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Klan [BIBA] PL3

bycio15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam do klanu [bIBA] Nie balujesz nie żyjesz !!!

SERWER PL3 MMO

Zainteresowani piszcie podania..

klan jest świeży

wolne rangi :

-Zastępca

-Dyplomata

-Skarbnik

TeamSpeak3

xxx

25.01.2012 dostaniemy własny kanał.

!! TO, ŻE NIE MA OPCJI HIDE NIE ZWALNIA CIEBIE OD PODZIĘKOWANIA ZA POMOC I NAPISANIA SWOJEJ OPINI !!

Opublikowano

takie tematy już były:) nie ma w tym nic dziwnego.

!! TO, ŻE NIE MA OPCJI HIDE NIE ZWALNIA CIEBIE OD PODZIĘKOWANIA ZA POMOC I NAPISANIA SWOJEJ OPINI !!

Opublikowano

Tam też reklama poszła:)

Opublikowano

Pytanka, kto gra (fe, sfe itp) i czy jeśli zaczął bym grać na PL3 czy przyjęlibyście do klanu z ewentualną pomocą?

Opublikowano
JBKrafo oczywiście po to jest klan.

Opublikowano

A mam pytanie, za ile da rade tam na PL3 licytnąć LF3,Bo2. Golca/vege/leonka, irka?

Bo jak w miare tanio to może się skusze :D

Opublikowano

tak jak pisałem wyżej narazie jest pusto ;) ale wypłaty będą wypłacane po kolei, kto dołączy

Opublikowano

Dobra, podanie składam i pytanko czy na ts są ograniczenia wiekowe czy coś? :)

Ja już schodzę więc dobranoc życze wszystkim :)

Aaa! jaka firma? :D

Opublikowano

MMO

Opublikowano

jesienku lajtowo to było twojej starszej 17 lat temu

Opublikowano

@JASIU17 to dzieciak Bez szkoły kozaczy tak w necie(w kazdym poscie do kogos sapie) ,a tak na prawie pizda z niego w świecie :>

BIją Cie w domu na 100% karmia powierzem, ktore przesiąkło alkoholem.

Wypierdalaj stad dzieciaku , bo Jesteś pojebany :> i chuj Ci w oko , bo w dupe to przyjemnośc Dla Ciebie

98725.png

Opublikowano

http://www.mpcforum....l3#entry3208128

ja gola osobiście licytowałem po 8-10 mil

BO2 i lf3 po 2 mil wygrywałem

myślę, ze za 20 mil można spokojnie wygrac

nie klam bo trzeba dac ok 40 baniek a niedawno 50 wjebalem i nie wygralem wiec jest drogo jak widac:) na irki ok 150 trzeba dac zeby miec wmiarepewniaka, oczywiscie sa tansze czasami okazje ale to okazje tylko:)

jasiu moze masz racje jestesmy noobami w grze, za to ty jestes taki noob w realu z tego co widze:) zero pojecia o rzeczywistosci

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

no tak czasem wygrasz za 150 mil czasem za 20 mil ja dzisiaj golca za 4 mi lwygrałem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...