Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Premium

amadeusz002

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko. Zakupiłem przelewem premium do DO na 6 miesięcy. Przelew puściłem dziś o jakiejś 8:30. Jak było u was ile wam premium dawali. Bo na stronie banku piszę, że przelew został "zrealizowany" ale nie wiem czy oni go zaksięgowali. Wiec moje pytanie ile czasu trwało wam otrzymanie premium i czy myślicie, że do piątku dostane czy dopiero gdzieś we wtorek?

I tak przy okazji zauważyliscie, że dziś jak przez pewien czasz (koło 17) jak kbot był aktualizowany strasznie mało ludzi było na pl3 na 1-3?? I czy wam też teraz Kbot zatrzymuje się na Loading Game?? (mam 6.95)

Opublikowano

A kiedy zostaną włączone? bo niby Kbot 6.95 jest.

6.95 jest stary.

Wałkujemy ciągle ten sam temat.. my nie mamy wiedzy kiedy boty będą działać.

KBot za jakieś 2-3dni.

IBot już jest a PBDO będzie zapewne jutro.

Opublikowano

Co do przelewu to tak

Nieraz może to trwać nawet więcej niż 7 dni w tedy wyślij do suportu ss z banku i potwierdzenie że wysłałeś przelew wtedy sprawdza czy rzeczywiście przelew jest zaksięgowany

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

Mam pytanko. Zakupiłem przelewem premium do DO na 6 miesięcy. Przelew puściłem dziś o jakiejś 8:30. Jak było u was ile wam premium dawali. Bo na stronie banku piszę, że przelew został "zrealizowany" ale nie wiem czy oni go zaksięgowali. Wiec moje pytanie ile czasu trwało wam otrzymanie premium i czy myślicie, że do piątku dostane czy dopiero gdzieś we wtorek?

I tak przy okazji zauważyliscie, że dziś jak przez pewien czasz (koło 17) jak kbot był aktualizowany strasznie mało ludzi było na pl3 na 1-3?? I czy wam też teraz Kbot zatrzymuje się na Loading Game?? (mam 6.95)

Zrealizowany a pieniądze zaksięgowane na koncie to dwie różne rzeczy. Jutro powinno być , chyba że poszło przelewem zwykłum

Kbot jest aktualizowany

Opublikowano

Przecież stary był Kbot 6.94

Nie miał on zaktualizowanych honeyboxów i wyszedł 6.95 przed aktualizacją gry jeszcze.

Wiem co mówię.

Trzeba czekać na 6.96

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...