Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Rozstrzygnięte]Zmiana nazwy tematu.

lopescio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma to jak być dziewczyną siedzącą na forum pełnym napalonych i zrytych gimbusów( w tym mnie )i płakać że nawiązują do treści erotycznych...

Gdyby cass miała sie za to obrażać albo coś innego robić to już by się powiesiła:D

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I jeszcze jedno ode mnie - takie zwieńczenie cudownej dyskusji. Bo chyba najbardziej rozbawiony to jest lopiesco, a zaraz zanim czujesienad, którego niebywale śmieszą jego żarty. Bardzo mi przykro panowie, że w Waszym otoczeniu kobiety dochodzą do czegoś tyłkiem, a nie zaangażowaniem i pracą.

@Cheatek - ja się nie obrażam. Tylko po prostu załamuje mnie zachowanie ludzi, których uważałam za porządne osoby.

Opublikowano

84433679075540128844.gif

Ze swojej strony dodam, że gdyby administracja forum choć trochę szanowała swoich użytkowników, to usunęli by wszelkie oznaki obrazy/hejtu/czy trollingu na forum w stronę Moniki. Dajmy na to, to Wy debile jesteście na miejscu Moniki i to na Was leci od tygodnia nasyp hejtu i trollingu, że jesteście facetem, że napaleni jesteście na każdego. Nie bylibyście wkurwieni ? I don't think so.

" Kobieta Cię urodziła, więc nie masz prawa żadnej poniżyć. " Tupac Amaru Shakur

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Niby, ze ja mam tez dostac?

Możesz mi powiedzieć co ty masz do .... z tym wspólnego?

Każdy post powiązujesz z sobą (a ja też, a ja też??).

To jest sprawa między tymi chłopcami, którzy nigdy dziewczyny nie mieli realnie w zasięgu 100 metrów i wyżywają się na niej w internecie i Miyoshi.

My tylko tak jak napisał Ace (popieram) możemy im "uprzykrzyć" życie na forum, ponieważ nie ma sensu zniżania się do ich poziomu.

Co do mojego "konfiturzenia".

Tak, jeśli ktoś będzie po kimś jeździć i nie przestanie po paru upomnieniach to będę konfiturzyć ile wlezie.

Tyle.

P.S. Wasze teksty nigdy nie były i nie będą śmieszne.

#down:

Nie bierz wszystkiego na siebie bo wiadomo, że lopescio też jest winny.

Twoje posty mówiące o tym, że bierzesz wszystko na siebie nic nie dadzą.

Obaj jesteście winni (dodając komentarze na profilu M.)

#top2:

Uważam, że Monika wyraziła już swoje zdanie na ten temat i na wszystkie następne lecz dalsza dyskusja jest zbędna.

Opublikowano

Nie szpanuję swoimi "znajomościami" tak jak to nazwałeś, bo one tutaj nie mają nic do rzeczy ;).

Sama już Wam wprost powiedziała, że nie życzy sobie takich tekstów skierowanych do niej.

Teraz to Ty - Marcuśny uciekasz od poniesienia odpowiedzialności za swoje zachowanie. W realu to by Ci każda normalna dziewczyna/kobieta przyjebała z liścia i byś się zajebiście poczuł, ale co ja tam wiem ;).

Ja nie uciekam napisałem, że biorę to na siebie bo ja byłem pomysłodawcą

napisałem, że jak chce to niech zgłasza mi ban nie straszny a powinniśmy odpowiadać za swoje czyny

Zrobi jak uważa za stosowne, w razie czego z kara sie pogodze.

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano
@Cheatek - ja się nie obrażam. Tylko po prostu załamuje mnie zachowanie ludzi, których uważałam za porządne osoby.

Ja cie rozumiem bo wyrosłem z tego "poka cyce " i inne pierdoły choć nadal lubie ładne dziewczyny:)

Ale musisz zrozumieć że sa tu jeszcze idioci z levela niżej którzy będą tak robić i MUSISZ mieć na to wyjebane bo Ci nie dadzą żyć, zwłaszcza dlatego ze masz range jakąś..

Tak było. Jest i będzie

Opublikowano

I jeszcze jedno ode mnie - takie zwieńczenie cudownej dyskusji. Bo chyba najbardziej rozbawiony to jest lopiesco, a zaraz zanim czujesienad, którego niebywale śmieszą jego żarty. Bardzo mi przykro panowie, że w Waszym otoczeniu kobiety dochodzą do czegoś tyłkiem, a nie zaangażowaniem i pracą.

Posmiac sie nie mozna? Wiec zejdz ze mnie.

2ufgk6u.png

Opublikowano

Ja wiem. Po prostu zawiodłam się na Marusnym chociażby. Bo jeszcze zanim miałam jakąkolwiek rangę rozmawiałam z nim zupełnie normalnie i był w porządku kolesiem. A tu wyszło szydło z worka. Smutne, ale co zrobić. Jak widzisz nie poruszałam dyskusji, nie zgłaszałam niczego. Starałam się załatwiać to na PW. Ale skoro już ktoś posunął się krok dalej to może najwyższy czas wyjaśnić, co komu na sercu leży odnośnie mojej osoby. ;) Bardzo się ucieszę jeżeli każdy wyrazi swoje oburzenie i będziemy mogli dalej żyć tak, jakby nic nie było.

Posmiac sie nie mozna? Wiec zejdz ze mnie.

No to może pośmiejemy się z Ciebie? Zejdź ze mnie powiadasz.... fajnie jest się z kogoś nabijać, prawda?

Opublikowano

Starczy tej dyskusji chyba.

Skończyło się na przeprosinach ( jak myślę od wszystkich panów niewychowanych ? )

Miejmy nadzieję, że już to się nie powtórzy.

Monika jak każdy inny ma prawo tu być, a skoro jest dziewczyną jeszcze większym szacunkiem powinniście ją darzyć.

Eot.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano
Ja wiem. Po prostu zawiodłam się na Marusnym chociażby. Bo jeszcze zanim miałam jakąkolwiek rangę rozmawiałam z nim zupełnie normalnie i był w porządku kolesiem.

Tego sobie nie przypominam:D

Dobra tak jak napisałem umiem przyznać się do winy

Prosze o perma

jeśli nie ma na życzenie to macie reklamę...

xxx

Pozdrawiam

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Marcuśny, żałosny jesteś. Chociaż byś się wysilił na szczerze przeprosiny i nie prosił o perma ;)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Marcuśny, żałosny jesteś. Chociaż byś się wysilił na szczerze przeprosiny i nie prosił o perma ;)

Napisałem na PW wiec o co ci chodzi?

a nawet w wcześniejszych postach polecam przeczytać

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

I tak nie podobają mi się takie żarty. Może bym się nie czuła urażona, ale akurat ci dwaj panowie od dawna mi dokuczają.

Mam taki nick na forum i ja ŻĄDAM usunięcia z tytułu i czegokolwiek nazwy używanej przeze mnie.

Ja tylko dodam, że następne takie zachowania będą karane.

Temacik zamykam, dziękuję.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...