Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] jak oszczędnie składać wrota ?

-ziomek-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak oszczędnie złożyszć wrota zeta z energi ??? bo czytałem że ludzie z 1200 energi składają a ja niemoge czasami to nawet do 3500 dochodzę po ile klikacie po 100 czy po 1 za pomoc like

x

Opublikowano

są tacy co klikają po 100 i im wpadają częsci , a są tacy co nie.

ja polecam spróbować szczęścia po 1 i za każdym razem gdy masz multi x2 - używaj. często jest tak, że leci kilka częsci pod rząd.

pozdrawiam, M42

Opublikowano

ja 5x i multi odrazu uzywam jak est i szybko idzie:) ostatnio tym sposobem 30 energii i 4 ostatnie czesci wpadly:) ale ogolnie max 2000 energii i est

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

To nie jest powiedziane że 5x, 100x czy po 1x, jest większa szansa, aczkolwiek czasami ma się takie przeczucie że następnym kliknięciem wpadnie część i używam multi, raz się uda a raz nie. Tak czy siak to jest losowe :rolleyes: Czasem wrota można złożyć bardzo szybko, innym razem wtapiamy 2x więej energii / urki

Opublikowano

Klep 100x do około 90 części we wrotach

Klepiąc po 100x do zety na ostatnią część wydałem okoł 70k uri także nie polecam. Dobić do 80-90 i reszte dobijać 1x , na pewno łatwiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...