Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Your account has been pemanently banned" WTF?!

Asteex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak loguje sie do gry wyskakuje mi komuniakt "Your account has been pemanently banned".

Nie uzywalem zadnych cheatow/wspomagaczy czy innych zeczy co moga ulatwic gre.

Pisalem do supportu w tej sprawie ale nie odpisuja ( napisalem 2 dni po tym jak "dostalem" bana ).

bana mam od 2013-01-02.

Screen z komunikatem : http://imageshack.us/photo/my-images/94/banzanic.png/

sorki za bledy ortograficzne

Opublikowano

Hmmm wyglada na blad adminow. A nie dawales nikomu konta ?? Jak nie to spamuj codziennie po 1 mailu do supportu dopoki nie odpisza ..... Wspolczuje ;/

Opublikowano

Z tego co wiem to za bugi dostawalo sie tylko ostrzezenie....... A pozatym uwazam ze uzywanie bugow to nic zlego poniewaz to niedociagniecia z ich strony i za to bany leca -.-

Opublikowano

Ja za wykorzystywanie bugów również dostałem bana. Mają rozp.....l w grze i tyle. Banują za swoje niedociągnięcia.

Do dzisiaj nie dostałem odpowiedzi

Opublikowano

Hehe... Nie błąd adminów, tylko zapewne graczy. Za dużo reportów może dostałeś i z góry Ban poleciał. Takie cuda się zdażają, a szczególnie w WarZ. Report mogłeś dostać nawet za siedzenie, bo komuś się nie podobało.

Spróbuj refundnąć kasę. Pozdrawiam!

be40e79d8a4146afcd71316c7fe9f193a72a0ee3

Opublikowano

uzywales bugow wchodzenia na drzewa,sklepy,poczty??

nie, wiem ze to sa bledy w grze wiec wykozystywanie ich to tak jakby hakowanie gry.

Hehe... Nie błąd adminów, tylko zapewne graczy. Za dużo reportów może dostałeś i z góry Ban poleciał. Takie cuda się zdażają, a szczególnie w WarZ. Report mogłeś dostać nawet za siedzenie, bo komuś się nie podobało.

Spróbuj refundnąć kasę. Pozdrawiam!

jak niby mam refundnac kase??? oni kasy nie oddadza na 100% :(

Opublikowano

Tylko oni po logach sprawdzają czy osoba która dostała reporta używała czita a nie, że reporty i ban bo to by było bez sensu JPRDL nie rozumiecie tego ?

Opublikowano

wchodzenie na domy po scianach czy na drzewa i auta nie jest bugowaniem gry gra ma jak najbardziej odzwierciedlac realizm a w realu tez da sie wejsc na drzewo

sygnafranc.png

Opublikowano

"I've reviewed your account and have found instances of you using cheats or hacks on your account. Based on the information it has been determined that your ban is just and will not be lifted. I'm sorry but there is nothing more that can be done for this account." taka odpowiedz dostalem po dwoch tygododniach czekania ;/ jak dobrze zrozumialem nie unbanuja mojego konta bo uzywalem cheatow, ale kurva ja ich nawet nie mialem -.-

Opublikowano

Jak masz jakieś dowody, które dowodzą tego, że nie używałeś cheatów, to spróbuj wysłać to do nich do supportu. Jeżeli ich nie masz, to raczej ub nie dostaniesz.

4770714280454741315510.png
Opublikowano

Jak masz jakieś dowody, które dowodzą tego, że nie używałeś cheatów, to spróbuj wysłać to do nich do supportu. Jeżeli ich nie masz, to raczej ub nie dostaniesz.

i w tym wlasnie jest problem ze nie mam jak niedawno robilem system w pc i nie mam nic co by to potwiedzilo ;/

Opublikowano

To jedyną opcją jest próba przekonania ich lub poproś, aby to oni przedstawili dowody na ciebie, ponieważ nie można za nic banować.

Opublikowano

To jedyną opcją jest próba przekonania ich lub poproś, aby to oni przedstawili dowody na ciebie, ponieważ nie można za nic banować.

a uda sie jak poprosze ich by mi dali jeszcze jedna szanse i jak wtedy bede " uzywal " cheatow to niech mnie zbanuja??? Oczywiscie nie bede ich uzywal.

Opublikowano

jestes debilem? przecież wtedy sie przyznasz..

kurva nie ogarniasz???? chodzilo mi oto ze jak mnie unbanuja i jak beda znowu jakies problemy to niech dadza tego bana albo niech unbanuja mnie na 1-2 tygodnie i sprawdzaja z 5 razy co miesiac czy czegos nie uzywam -.-

Nie. Nie dadzą ci drugiej szansy :/ spróbuj tak jak mówiłem, czyli niech przedstawią dowody na ciebie.

zrobilem tak jak mowiles po szkole sprawdze czy cos zrobili ( ten ktory sie zajmuje moja sprawa w supporcie to nie jaki "brendon" ) mam nadzieje ze mnie odbanuja.

Opublikowano

Trzymam kciuki :) jeśli nie będą mieli dowodów na to, że używałeś cheatów, to możesz odwołać się o zwrot pieniędzy, a nawet podać do sądu (choć bardziej to pierwsze :D )

Opublikowano

Pewnie niby cb zbanowali przez to, że masz takie same ip jak koleś który tak zrobił. Napisz do supportu jeżeli dasz rade wyciągnij od nich nazwę postaci winowajcy.Jeżeli nazwa nie będzie się zgadzała to masz dowody, że to nie ty .Obecnie w WarZ jest dużo cziterów ale to gra, w każdej grze są cziterzy :P.

Opublikowano

Kasę da się redundnąć, pozdrawiam!

jak sie da to jak?

a jeszcze cos napisalem by mi dali dowody na to ze " cheatowalem " i jakos nie odpisuja.

Opublikowano

jak sie da to jak?

a jeszcze cos napisalem by mi dali dowody na to ze " cheatowalem " i jakos nie odpisuja.

Odpiszą ci w ciągu 5 dni roboczych -_- nie odpiszą ci na pewno tak szybko mają dużo zgłoszeń, że tyle osób dostało bana

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...