Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pobieraczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

co sądzicie o tej stronce pobieraczek.pl???????????

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
    a później pobije doświadczeniem"
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały
    każdą kieszeń oblężały..."

Opublikowano

Że będzie t samo co z odsiebie.com?

Z nazwy wnioskuję że to to samo co odsiebie...Ale strona nie chę mi wejść

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

@UP

taka mała sprawa z tym była rejestrowałeś sie i niby 10 dni free ale odrazu bez twojej wiedzy brali kasę za cały rok

zzy9.jpg

29456.jpg

Silkroad= zeus GOKUxXPLxX:70lv Titan= Xx_FokuS_xX:55lv RuSRO=? Metin2= EwenementJP:78lv

• "Nigdy nie kłuć się z idiotą, nie warto, najpierw sprowadzi cie do swojego poziomu,
  • "Gdyby po ziemi stąpały ideały... Gdyby czyn był godny chwały... Gdyby wielkie nominały

Opublikowano

Z tym to jest mały gnoj ... ponieważ oni piszą że musisz zapłacić i dodają że oddają sprawę do sondu. Ale w TV o tym było bodaj Tvp 2 sprawa dla reportera czy jakoś tak. Tak czy siak nic takiego nie wpłynęło do policji w tym roku a o sądzie nie wspominając , a ludzie i tak płacą. Ale to jest jakiś paradox ponieważ z tego wynika że oni oskarżają ( niby ) o to że są poszkodowani o to że ktoś ściągał z ich portalu już spiracone pliki * np. muzyka * no spoko ... to się nie trzyma kupy , firma jest sama w sobie bardzo tajemnicza. Ciekawe ile osób zapłaciło ...

Ps. Piszcie powyżej zdania posty i poczytajcie o tym no i się tam nie logujcie :}

Opublikowano

Masz 3 miesiące na zerwanie umowy internetowe a do tego nie musisz nic płacic o.O jeszcze oni nikogo do sądu albo na policje nie podali

Opublikowano

Chodzi o to , że większość idiotów która nie czyta regulaminów , akceptuje go , i nie wie że pobieraczek po jakimś czasie wymusza zapłatę 500 zł , nie płacisz - idziesz do sądu.

Ludzikom poniżej 18 roku życia nic nie mogą zrobić , ale kilka lamerów już 'okradli'.

Topik klozet.

lolheadz.png
Opublikowano

ale widziałeś tom umowę 6 stron i przecięty człowiek bez prawnika albo jakiego kolwiek wykształcenia informatycznego jej nie zrozumie

zzy9.jpg

29456.jpg

Opublikowano

Haha , ludzie z iq powyżej 80 i powyżej 14 lat zrozumieją wysztko .... a co wiedza informatyczna ma do czytania umów xD ?

lolheadz.png
Opublikowano

@UP

tak sie składa że oglądałem "sprawę dla reportera" i tam mówili że przeciętny obywatel tego nie zrozumie do końca tej umowy a wiec nie gadaj jak nie wiesz

zzy9.jpg

29456.jpg

Opublikowano

Że będzie t samo co z odsiebie.com?

Z nazwy wnioskuję że to to samo co odsiebie...Ale strona nie chę mi wejść

ledwo cie poznałem xD

top. już działa :)

niech się zabiorą za chomika i będzie spokój :)

Admin Cienia
Opublikowano

Ja używałem innego portalu i to jeszcze przed wejściem odsiebie.

www.mp3.teledyski.info :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Ja używam wlasnie chomikuj i dobrze mi tam ,

BTW. Jeżeli ktos z was przeczytał taką umowę to GZ , kolesowi ze sprawy dla reporterow zajeło to 6 h o.O

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Umowe to byście 6 godzin czytali ...

@edit

up szybszy byl niezauwazylem ;]

@edit 2

nie zauwazylem tego posta bo zjechalem jak zawsze bardzo szybko na dół ...

Obecnie gram w CrossFire , CombatArms , WarRock , Ava Online , Metin2 PL

Ostatnio jak zakladalem konto w ca mialem taki obrazek do przepisania ;] 

beztytuuzs.jpg

Opublikowano

Człowieku, jak on mógł być od Ciebie szybszy jeżeli pisał swojego posta ze 3 miesiące temu oO

Żeby nie spamować, jak się jest idiotą to da się okraść, ja nawet jeżeli miałbym czytać 6h ten regulamin to i tak bym przeczytał, z takimi stronami warto uważać.

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

up szybszy byl niezauwazylem ;]

leże.

@Topic

Ja czytam umowe, regulamin itd. zawsze choćby to zajęło 5 godzin.

Takie strony NIGDY nie działają (pobieranie bez limitów). Tak bardzo chcecie coś ściagnąć to zainstalujcie Peer Guardiana i ściagajcie przez osła albo torrenta <_<. Macie ściaganie free i nic wam nie grozi (jak zainstalujecie PG)

@Down

Też polecam, też tam ściągam, tylko że czasem tam jest dziwna jakość. Chcesz ściągnąć gre film? Czytaj mój post.