Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mortal Kombat vs Naruto

beliaar12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam MK od początku stycznia jak dali plusowcą w ramach abonamentu, czuję ponownie tą samą frajdę co 15 lat temu z MK Trilogy. W Naruto grałem tylko przez moment, gra za bardzo przypomina mi DBZ: Budokai Tenkaichi przez co zbytnio się nie wyróżnia z tłumu.

Z tych dwóch to lepszym wyborem będzie MK.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Hmmm..Ja wybrał bym Mortal Kombat, po pierwsze tańsze po drugie lepsze ;)

Ale Tekken 6 też gra wypas ;)

<p style="text-align: center">Zakaz gifow w sygnie - MrPiotrek122</p>

Opublikowano

mortala przetestowałem na ps+ i jest to nic specjalnego.naruto generation nie mialem okazji testowac ,ale na ps2 zaliczylem Naruto Shippuden: Ultimate Ninja 5 i Ultimate Ninja 4: Naruto Shippuden.gierki byly calkiem niezle.polecam wiec naruto

ciasteczkOOwy.png

Opublikowano

Mortal Kombat 9 wymiata! Jeśli masz wybierać z tych dwóch to kupuj MK. Niestety grałem tylko MK, ale patrząc na oceny i opinie oraz filmiki na YouTube to Mortal Kombat 9 jest o wiele lepsze niż jego konkurencja :)

Opublikowano

jako fan naruto wybieram naruto chociaż bardziej bym ci proponował trochę poczekać na europejską premierę Naruto Ultimate Ninja Storm 3 już można zamawiać pre-ordery pod linkiem:

http://www.gram.pl/sklep/ps3/naruto-shippuden-ultimate-ninja-storm-3

wstępna premiera jest ustalona na 8 marca

myślę że lepiej kupić tą grę bo jest ona po prostu lepsza od generation ;d

DR5ChPt.png

Opublikowano

Dobra wybrałem jednak Naruto :D Sentyment z dzieciństwa. Dzięki wszystkim za odpowiedzi.

UP@

W Polsce dopiero w Marcu. Za ten czas przejdę generations, sprzedam i kupię Ninja Storm 3. :)

1359062624-U334301.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...