Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][PL][1.4.7][FreeBulid+Survival] Server Files by KAMIKADZEKKS | "Z myślą o mniejszych/słabszych serwerach!"

42 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podobaj? Ci si? pliki? Chcesz abym si? nimi zajmowa??

2. 2. Czy mam spolszczy? wszystko, nawet komendy. Tak jak w moim pluginie Jobs?

3. 3. Korzysta?e? z plików? Zamierzasz ich u?y??

• Tak, korzysta?em.
    • Tak, na pewno ich u?yje :D
    • Jeszcze nie pobra?em, ale na pewno pobior?
    • S? dobre, jednak nie zamierzam ich pobiera?
    • Nie, nie korzystam i nie zamierzam
    • Dno!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Mały wstęp i troszkę prawdy (którą widać - po raz pierwszy na tym forum powiem)

Witam! Przedstawiam Ci moje pliki serwerowe*, które są odpowiednio dopasowane na twój mniejszy serwer... Siedzę już długo na tym forum i doskonale widzę, że serwery zakłada młodzież, a tak na prawdę dzieci. Co wiąże się z tym, że pieniążków na dobry serwer brak. Dlatego niektórzy z Was stawiają serwery, jednak paczka pluginów, którą chcecie ściągnąć jest za duża...

* moje pliki -> właśnie, to zdanie, to słowo jest używane w każdej prawie paczce serwerowej (z plikami). Prawda jest taka, że My (jako technicy), którzy udostępniamy pliki, to nie My je robimy, tylko bierzemy wszystko z bukkit.org (tzw. surowe pliki), gdzie później te pluginy poprawiamy, konfigurujemy i spolszczamy. Więc może się poprawię, nie są to moje pliki, bo nie uważam się za developera. Jednak dużo czasu spędzam nad tym... Jednak oczywiście, bo teraz powiedziałem "że pliki nie moje", tak jak mówiłem powyżej, wszystko z bukkit jest przerabiane (w każdych plikach!).

Udostępniam Tobie "moje pliki" na Twój serwer. Jednak paczkę robiłem z myślą dla mniejszych serwerów, które mają mało slotów, czy mają jakieś problemy itp. I potrzebują dobrych pluginów, jednak żeby za dużo nie zajmowały, nie lagowały itp. No to właśnie tutaj widzisz te pliki :)

Przejdźmy do konkretów :

Aktualna wersja "moich plików" : v2.0

2.png

1. AuthMe - mój plugin- rejestracja na serwerze

2. AutoMessage - wiadomości na serwerze (reklamy)

3. ChestShop - plugin dodaje sklepy

4. Essentials - główny plugin, tak naprawdę to silnik tej paczki

5. EssentialsSpawn - wtyczka do powyższego pluginu, odpowiada ona za ustawienie spawnu na serwerze

6. EssentialsChat - potrzebne wtyczka do Essentials

7. iConomy - waluta na serwerze / potrzebne do pluginów ChestShop oraz Jobs

8. Jobs - mój plugin- dodaje prace na serwerze

9. LWC - plugin jest od zabezpieczeń (skrzyń, pieców, drzwi itp.)

10. PermissionsEx - uprawnienia

11. Vault - potrzebne do działania pluginów : Jobs, ChestShop, iConomy, Essentials

12. WorldEdit - Edytowanie Świata wieloma komendami, potrzebne dla WorldGuard'a takze

13. WorldGuard - zabezpieczenie swiata, tworzenie cuboidow itp, potrzebne dla WorldEdit'a

(wszystkie pluginy są po polsku oprócz WorldEdita i Guard'a, teraz tak czerwony kolor oznacza plugin, który spolszczałem po mojemu, a normalny kolor oznacza także

spolszczony plugin, jednak on już miał wbudowane spolszczenie z bukkit.org. Bo nie oszukujmy się, w niektórych plikach jak widzę cytat

"Ja spolszczyłem Essentiala" to aż mi się nie dobrze robi, bo plik lokalny jest już wgrany i dodany do downloadu na bukkit.org)

Dodam jeszcze, że spolszczyłem we wszystkich pluginach - ale nie będę ich oznaczał wszystkich na czerwono, że spolszczłem wszystkie komentarze,

jakie tylko wpadły mi w oko :)

3.png

Poniżej znajduje się download do v2.0 "moich plików".

Poniższy download jest ZALECANY! (instalator)

http://www.minestrike.xaa.pl/reklama/mpcforum_jobs/2.0/%5bPL%5d%5b1.4.7%5d%5bv2.0%5dServer%20Files%20by%20KAMIKADZEKKS.exe

HASŁO DO WYPAKOWANIA TO : kamikadzekks

Jeżeli nie działa instalator, tutaj jest sama spakowana paczka (nie zalecane)

http://www.minestrike.xaa.pl/reklama/mpcforum_jobs/2.0/%5bPL%5d%5b1.4.7%5d%5bv2.0%5dServer%20Files%20by%20KAMIKADZEKKS.rar

HASŁO DO WYPAKOWANIA TO : kamikadzekks

4.png

http://minestrike.xaa.pl/reklama/mpcforum_jobs/2.0/skan.png

6.png

Najnowsze wersja:

## v2.0 ###
# Najlepsze wydanie #

- Zaktualizowanie paczki do v2.0
- Zaktualizowanie wszystkich pluginow do wersji 1.4.7R1.0
- Aktualizacja do bukkit 1.4.7R1.0
- Wielkie poprawki w plikach - interfejs, configi itp.
- Dodanie Jobs v5.0 (mój)
- Dodanie AuthMe v2.0 (mój)
- Małe poprawki w bukkicie (pliki .class) - dlatego zalecam wgranie bukkita z mojej paczki!
- Usunięcie wszystkich błędów (niedługo dodam screeny, które pokazują, że konsola nie ujawnia ani jednego błędu!)
- Usunięcie wszystkich bugów (kopiowanie itemków itp.)
- Nowy hosting paczki (starsze wersje także zostały tam przeniesione)
- Nowa instrukcja w paczce
- Tymaczosowe usunięcie pluginu AutoSaveWorld (dlatego, że bukkit w nowej wersji sam zapisuje świat)
- W paczce znajdują się najpotrzebniejsze pluginy (razem jest ich 13)

Starsze wersje :

## v2.0 ###
# Najlepsze wydanie #

- Zaktualizowanie paczki do v2.0
- Zaktualizowanie wszystkich pluginow do wersji 1.4.7R1.0
- Aktualizacja do bukkit 1.4.7R1.0
- Wielkie poprawki w plikach - interfejs, configi itp.
- Dodanie Jobs v5.0 (mój)
- Dodanie AuthMe v2.0 (mój)
- Małe poprawki w bukkicie (pliki .class) - dlatego zalecam wgranie bukkita z mojej paczki!
- Usunięcie wszystkich błędów (niedługo dodam screeny, które pokazują, że konsola nie ujawnia ani jednego błędu!)
- Usunięcie wszystkich bugów (kopiowanie itemków itp.)
- Nowy hosting paczki (starsze wersje także zostały tam przeniesione)
- Nowa instrukcja w paczce
- Tymaczosowe usunięcie pluginu AutoSaveWorld (dlatego, że bukkit w nowej wersji sam zapisuje świat)
- W paczce znajdują się najpotrzebniejsze pluginy (razem jest ich 13)

## v1.3 ###
- Zaktualizowanie paczki do v1.3
- Zaktualizowanie pluginu Jobs oraz AuthMe (na moje wersje - wiecej info jest na MPCForum, po wejściu w mój profil KAMIKADZEKKS)
- Małe poprawki i zmiana interfejsu w niektórych pluginach

## v1.2 ###
- Dodanie mojego pluginu AuthMe (wiecej info tutaj) http://www.mpcforum.pl/topic/836792-dlfullpl147aktualizowanypolskie-komendy-authme-by-kamikadzekks-dla-mpcforumpl/
- Aktualizacja paczki do v1.2

### v1.1 ###
- Wprowadzenie małych poprawek
- Dodanie downloadu w postaci instalatora, oraz paczki (spakowanej WinRAR'em)
- Aktualizacja paczki do v1.1

### v1.0 ###
- Wydanie plików serwerowych
- Spolszczenie plików (komunikaty dla gracza) oraz komentarzy (w żadnych plikach jeszcze nie było spolszczonych
komentarzy...)
- Opublikowanie ich na MPCForum.pl
- Aktualizacja paczki do v1.0

ZABRANIAM PUBLIKOWANIA MOICH PIKÓW SERWEROWYCH (robienia plagiatów) W SWOICH PACZKACH SERWEROWYCH (na forach itp.(bez mojej zgody)) PACZKA SŁUŻY DO TEGO ABY BYŁA NA TWOIM SERWERZE ! NIGDZIE INDZIEJ . DOCENCIE MOJĄ PRACE I NIE RÓBCIE PLAGIATÓW
JAK ROBICIE PLIKI TO RÓBCIE JAK JA, BIERZCIE SOBIE Z BUKKIT.ORG I PRZERABJAJCIE PO SWOJEMU I DOPASUJCIE PERFEKCYJNIE
DO SERWERA NA DANA WERSJE BUKKITA

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

bym prosił o rozpakowany plik bo mi ta instalacja nie działa

Nie możliwe. Dobra dodam zaraz normalny download.

//Edit proszę o Download - tutaj masz paczkę bez instalatora, skan masz w temacie

http://www.speedyshare.com/8SKN2/Paczka.rar

Opublikowano

dzieki masz like za staranność

Zawsze wolę zrobić wszystko dokładnie. Dobrze, że zgłosiłeś zaistniały błąd. Jutro wydam w takim razie v1.1 gdzie poprawię to i będzie lepiej to wyglądać :D

No i dzięki za like.

Opublikowano

Nowe wydanie zrobiłem, jednak takie małe, dla osób, którym nie działa instalacja dodałem spakowaną paczkę, oraz wprowadziłem małe poprawki...

### v1.1 ###

- Wprowadzenie małych poprawek

- Dodanie downloadu w postaci instalatora, oraz paczki (spakowanej WinRAR'em)

- Aktualizacja paczki do v1.1

//Edit

Spolszczyłem AuthMe, dokonałem parę poprawek i daje Wam znowu nową wersje :

### v1.2 ###

- Dodanie mojego pluginu AuthMe (wiecej info tutaj)

- Aktualizacja paczki do v1.2

Opublikowano

zapowiada się całkiem przyjemnie, właśnie testuje. Dzieki za wrzute :)

To później napisz mi tylko czy dobrze działają, zależy mi na opinii, dzięki której będę wiedział czy mam coś poprawić/dograć/usunąć itp.

Opublikowano

Wszsytko dziala dzieki! Dobra robota masz + :)

Dziękuje za opinię :)

wgraj jakis plugin na dzialki plotme czy cos

Właśnie nie chce wgrywać takich pluginów, ponieważ tak jak mówiłem to jest paczka pod małe/słabe serwery. Ta paczka prawdopodobnie nie będzie ulegać zmianie w postaci "przybywania pluginów"

Ja download'kuje :D Bédziésh szláhtá jáhk tó zádziálá :D

Aha. Nie no Spoko :) Rozumiem, że działa :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...