Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][PL][1.4.7][FreeBulid+Survival] Server Files by KAMIKADZEKKS | "Z myślą o mniejszych/słabszych serwerach!"

42 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podobaj? Ci si? pliki? Chcesz abym si? nimi zajmowa??

2. 2. Czy mam spolszczy? wszystko, nawet komendy. Tak jak w moim pluginie Jobs?

3. 3. Korzysta?e? z plików? Zamierzasz ich u?y??

• Tak, korzysta?em.
    • Tak, na pewno ich u?yje :D
    • Jeszcze nie pobra?em, ale na pewno pobior?
    • S? dobre, jednak nie zamierzam ich pobiera?
    • Nie, nie korzystam i nie zamierzam
    • Dno!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam taki problem.. Po wgraniu tych plików na serwer są straszne lagi.. To na pewno jest błąd serwera, czy ktoś też tak ma ?

Może masz za słaby komputer. Ja nie mam takich problemów.

Co do paczki to super :)

4455415860.png

lenovo

2.4GHz / 710M / 4GB / 1TB

Opublikowano

Paczka superaśna.

Często robię tak, jako technik, że ściągam gotowca, a potem go edytuję, a najczęściej usuwam zbędne, lagujące pluginy (jak MuddersMilk) i dogrywam inne.Tutaj jednak nie mam za bardzo co usuwać, bowiem wszystko jest przydatne, jak nie konieczne na serwerach Minecraft.

Te pliki dają pole do popisu.

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

Użyje na fiberhost.pl :D

Proszę bardzo...

Na pewno użyję ;) Pliki miażdżą ! xD

Dziękuje za opinię :)

Mam taki problem.. Po wgraniu tych plików na serwer są straszne lagi.. To na pewno jest błąd serwera, czy ktoś też tak ma ?

To jest wina Twojego serwera/maszyny lub komputera, ponieważ pliki są tak dobrane, że na pewno to nie jest od nich. Zobacz na zużycie CPU

Może masz za słaby komputer. Ja nie mam takich problemów.

Co do paczki to super :)

Nie wiem możliwe... Miałem odpalone wszystko... + na hoście. Zaraz będziemy testowali jak inni będą mieli lagi to napiszę jeszcze raz.

Jak na razie nikt nie miał problemów z lagami w mojej paczce, jednak jeżeli masz to tak jak mówiłem sprawdź zużycie CPU, nie możliwe że moje pliki zamulają...

Polecam AuthMe zmienic na XAuth bo bda wlamy :c

Właśnie na odwrót xAuth jesst pluginem na który można się włamać (na konto admina) a AuthMe nie, dodam także, że w paczce jest mój AuthMe (pluginy mam sygnaturze)

Paczka superaśna.

Często robię tak, jako technik, że ściągam gotowca, a potem go edytuję, a najczęściej usuwam zbędne, lagujące pluginy (jak MuddersMilk) i dogrywam inne.Tutaj jednak nie mam za bardzo co usuwać, bowiem wszystko jest przydatne, jak nie konieczne na serwerach Minecraft.

Te pliki dają pole do popisu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pliczki mega :3

Tylko mam prośbę, czy dało by radę dodać do tych pliczków plugin TreeAssist? Ja
sam go dodałem ale nie chce zwykłym graczom działać i nie wiem dlaczego ;/

Opublikowano

Całkiem całkiem + za pracę !

DanteSign_xqaxeen.jpg

Droga Administracjo z łaski swojej zdejmij mi parę procent <3

Od tego jest dział.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...