Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Naruto 303 odc

Golden™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy to prawda, że w 303 odcinku naruto shippuudena będzie walka

Naruto vs tobi (przez wielu uważany jako madara, ale tak naprawde to jest obito)

Bo słyszałem plotke, że taki odcinek ma nastąpić. Pamiętajcie, aby spoilerować w

xD

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Źródło tych plotek?

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Pewnie większość to będą fillery jeżeli już. Poco patrzeć na jakieś plotki, lepiej samemu zobaczyć i się dowiedzieć :P

Czy ja powiedziałem, że w to wierze? Ja po prostu chciałem się upewnić, dlatego założyłem ten temat. A jak będą robić fillery, to naprawde się wkurwie. cały poprzedni kwartał był z samymi fillerami.. A powie ktoś w spoilerze co się wydarzy?

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Za wcześnie... Czytaj mangę. Lepiej wyjdziesz.

Szkoda mi kasy chyba ,że masz online to zarzuć linka :D

Czy to prawda, że w 303 odcinku naruto shippuudena będzie walka

Naruto vs tobi (przez wielu uważany jako madara, ale tak naprawde to jest obito)

Bo słyszałem plotke, że taki odcinek ma nastąpić. Pamiętajcie, aby spoilerować w

xD

szczerze wątpię.. wiem ,że

W następnym odcinku (298) a spotkać się itachi z naruto

I skąd wy wiecie, że

Tobi to nie madara tylko Obito bo ja obejrzałem całe anime i nic takiego nie zauważyłem.

i dlaczego kurwa to się bierze w cytat?

Opublikowano

@Up było w mandze. Jest wiele rzeczy, o których nie wiesz. Np. to, że

Twarz tobiego jest już znana, a madara uchicha został wskrzesony za pomocom edo-tensei

A mange możesz znaleść na manga library. tutaj walne ci jeszcze jednym spoilerem:

Tobi (obito) wtedy gdy kamień go zmiaźdzył to prawdopodobnie madara lub ziom madary (Zetsu) go podniósł i za pomocom jego technik, naprawił mu prawą (lub lewą) cześć ciala i ryjec, potem go trenował, aż wkońcu sam umarl

1361453243-U739101.png

Opublikowano

@Up było w mandze. Jest wiele rzeczy, o których nie wiesz. Np. to, że

Twarz tobiego jest już znana, a madara uchicha został wskrzesony za pomocom edo-tensei

A mange możesz znaleść na manga library. tutaj walne ci jeszcze jednym spoilerem:

Tobi (obito) wtedy gdy kamień go zmiaźdzył to prawdopodobnie madara lub ziom madary (Zetsu) go podniósł i za pomocom jego technik, naprawił mu prawą (lub lewą) cześć ciala i ryjec, potem go trenował, aż wkońcu sam umarl

Dzięki, a możecie mi powiedzieć gdzie kończy się anime (chodzi mi o to którą część mangi mam czytać bo już jest 615 xD )

Opublikowano

naprawde 549? TO troche nie logiczne. Przecież obecnie jest 300 odcinków w zaokrągleniu w tym z 100 fillerów, więc 200 odcinków. Jak to możliwe?

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Ale nawet jesli to pierwsza seria anime miała 250 odcinków, a w tym ze 150 normalnych odcinków, a reszta to fillery. Nadal mi nie pasuje liczba 549

1361453243-U739101.png

Opublikowano

Walka z Obito MOŻE być w 303 odcinku ,lecz w to wątpię

Spory spoiler, jak nie czytałeś mangi to lepiej nie czytaj

Walka z Obito MOŻE być w 303 odcinku ,lecz w to wątpię myślę, że mini sporo odcinków bo pierw pokonają 5 kage, itachi i pain spotkają się z naruto. Co mnie tam dziwi to fakt, że Itachi może wyrwać się z Eldo Tensei mając sharingana a Pain posiadający rinnegana nie mógł a przecież Rinnegan jest podobno lepszy od sharingana Itachi dał radę przez to ,że miał oko Shushiego czy jak mu tam było xD

Opublikowano

ja obstawiam jakieś 100-180ep do końca z czego 1/3 filery

co do 303 odc nie ma szans o wiele za wcześnie jeszcze

NJxbd4x.png

Opublikowano

Ale ta manga mnie kusi.. Ale wole anime i będę co tydzień czekał na ten jeden 20 minutowy odcinek.

Można zamknąć no chyba, że ktoś chce coś jeszcze dodać związanego z naruto shippuudenem.

W każdym razie Itachi dał rade i będzie walczył razem z Sasuke przeciwko Kabuto. Będzie ciekawie :D

a to bylo w mandze czy to twój domysł?

1361453243-U739101.png

Opublikowano

@up Tak było w mandze .

Ogólnie patrząc na szybkość rozwoju anime względem mangi przyznam komuś tam UP że to może trwać z rok.(dochodzenie do aktualnej mangi)

Chyba że! Będzie mało fillerów. (za duże wixxy się dzieją w mandze żeby anime to tak szybko pokazało)

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...