Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem - Duży ping

piwko007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam problem ... a mianowicie, chcę pograć na multi w minecraft`a ale mój ping na to nie pozwala ... w cs`ie ping po 20 - 40 w lol`u 20 - 40 a w minecraft minimalnie po 300 - 5000 ... ;//// co to może być ? : > mam premium ale na no - premium to samo ; // help.. dam limit lajkow ;D

Sygnatury brak z powodu nauki ;3

Opublikowano

lepszy net, przeczyść CCleanerem powyłączaj programy

net 8 mb ... ccleaner nic nie dał a programy off ;// TYLKO w mc taki ping ;;// jakieś pomysły ?

tutaj ss ; >

2459200774.png

Opublikowano

Chwila, nie łapię. Jak to internet ci nie pozwala grać w minecrafta ? Masz laggi przy rozwalaniu klocków czy jak ?

=.= mówię na mutli... tzn. napiszę coś i to wyskakuje z 5-6 sec... otwieram skrzynie otworzy się za 5-6 sec... walnę coś a to dostaje za 5-6 sec... takie opóźnienia,że masakra a gracze zamiast normalnie chodzićto się teleportują ... ; <<

Opublikowano

Ok rozumiem. Może jest to wina serwera. Zobacz, czy na jakimś innym nie masz laggów. Ew. w opcjach wyłącz pobieranie informacji o wydajności od MOJANG. Zresetuj router/modem i zobacz jeszcze raz.

Opublikowano

Ok rozumiem. Może jest to wina serwera. Zobacz, czy na jakimś innym nie masz laggów. Ew. w opcjach wyłącz pobieranie informacji o wydajności od MOJANG. Zresetuj router/modem i zobacz jeszcze raz.

Zrobiłem i nadal nic ;// jest to na KAŻDYM servie ;// jakiś pomysł ; <?

Opublikowano

Hmm. A może to nie wina internetu ? Myślę, że to java. Tak. Zrób update javy. Ew. sterowniki do karty. Były takie przypadki że przez jave były opóźnienia

@ 64bity

Opublikowano

Hmm. A może to nie wina internetu ? Myślę, że to java. Tak. Zrób update javy. Ew. sterowniki do karty. Były takie przypadki że przez jave były opóźnienia

Mam 64 bit system, jaką jave zainstalować? 32, 64 czy obie ? :D

Opublikowano

ATI Radeon HD 4850.. sterowniki najnowsze, na starszych też lipa ;//coś jeszcze ? :D

Opublikowano

Jeszcze ktoś pomoże ? : << prosze nie dawajcie % ale zależy mi na tym ;(

Opublikowano

e a skad wiesz że masz taki ping wpisujesz komendę? czy co?

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Dajesz zakladka multiplayer i tam masz takie kreski... najeżdzasz na nią i masz... -.-

Opublikowano

i ty masz 1 kreske lub mniej tak? jeżeli tak to niestety ale coś masz nie tak powyłaczaj programy typu skype gadu gadu... itp

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Jest to raczej wina Twojego internetu. Zobacz czy któryś użytkownik nie pobiera czegoś, jeśli dzielisz z kimś łącze. Wyłącz programy, które pobierają internet, np. GG.

Ohhh... wyłączone ALL ! tylko w MC mam taki dupny ping ... w cs do 40 - 45 maaaaax w lol`u to samo tak samo w gta a w MC po 5000 nawet... ;<<<<<<<<<<<

@edit

ta.. neta :

2464857235.png

Opublikowano

Dla pewności daj screen z speed test.

Jeśli serv jest dupny, tzn upload to lipa.

Jak tak mam na każdym servie... 10 slotów, 2 sloty, 400 slotów, 200 slotów...WSZĘDZIE ! help.. ;(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...