Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kubiki, aegis.

Mateusek..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam problem chcę pobić kubiki, póki mam premkę.

Posiadam~ Aegisa, premke, kami3, 3 lf4, 18 bo2, 8 irkow, apis, chciałbym bić z x1 bezproblemowo, ponieważ amunicja x2,x3,sab mi sie skonczyla, a z x4 nie bede bił o.O .

To prosiłbym, o podanie konfy i co i jak nagrodze LAJKAMI;>

Z góry dziękuje~!

FCB/BvB/Chelsea.

Messi<3

fbmessis.png

Opublikowano

Z tylko 3 LF4 będzie cięzko ale ważne że masz kamyka 3 spróbuj zrobić na Aegisie czołg i 4 osłony w drony reszta laser bij ciągle i się lecz jak nie dasz rady to jednak będzie potrzeba więcej LF4

Opublikowano

Na formacji serce, bosterku na osłonkę, hp i bicie oraz na sempro raczej dasz radę, ale będzie i tak cholernie ciężko.

@edit

Aha, nie masz SABu? To zapomnij z tą konfiguracją którą podałeś -.-

Opublikowano

Najprościej będzie jak spróbujesz ubić. Zrób 2 takie same konfy:

- statek full bo2 reszta w drony

- drony full lf3/lf4

- no i oczywiście osłonki na sepku, rakiety na speku, lasery też na sepku z braku laku na złotku

reklama

Opublikowano

Robisz 1 czolga 2 szybką czyli napedy statek oslony w dronach czolg pozwala ci na wybijanie śmieci jak czekasz na kube.Jak bijesz kube wlanczasz szybką konfę kręcisz sie do okoła kubika i walisz kamyka jak sie zaladuje i to samo z niemocami ja tak bije i z calym hp i oslonami praktycznie lece do następnego odrazu.Oczywiście x1 rakietki eko i za kredki bez bustera i bez sepromu nawet bez niczego na lajcie idzie trochę się zchodzi ale za protki ladnie urka wpada i pk.rangi.

Opublikowano

po 1 nie ma sensu dawać fs tylko lepiej 2 konfy takie jak ja podałem

po 2 po co piszesz po prośbie o cls

reklama

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...