Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta graficzna AMD Radeon HD 6570 M - straszna, siejąca się grafika.

knifer000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie drodzy użytkownicy. Kieruję mój problem na to forum, ponieważ wiem, że jest świetne i potraficie rozwiązać wiele problemów. Więc wyjaśniam, na czym mój polega.

W grudniu, w roku 2012 kupiłem za niezłą sumkę laptopa Lenovo IdeaPad 560 w Media Markt, za poradą przyjaciół. Nie narzekam sprawdza się dobrze lecz wielki problem tkwi najprawdopodobniej w mojej karcie graficznej AMD Radeon HD 6570 M. W grach takich jak gta IV, Crysis 2 , Assasin Creed, Sleeping Dogs itd. strasznie sieję się grafika, nieraz aż bolą oczy.

Już dawno na jakieś stronie internetowej wyczytałem, że tak jest z grami z "otwartym światem". Nie pamiętam niestety czy problem był od początku, ponieważ moimi pierwszymi grami były inne typy, takie jak League of Legends, ale najprawdopodobniej tak. Dopiero teraz postanowiłem napisać o swoim problemie, ponieważ naprawdę chcę zagrać sobie w jakąś porządną grę za te pieniądze. Oddanie laptopa na gwarancji jest niemożliwe, ponieważ zgubiłem kartę gwarancyjną..

Liczę chociaż na wskazówki, co mam zrobić, za pomoc byłbym wielkim dłużnikiem. Pozdrawiam.

baner3.png

Opublikowano

Przede wszystkim wytłumacz co znaczy sieje

W kazdym badz razie ta grafika to gówno jak nie wiem, nie wiem za ile go kupiłeś ale mam nadzieje że nie więcej niż 1300-1500

Opublikowano

Pobierz

-OpenGL 4.1

-DirectX 11

I najnowsze sterowniki do grafiki

Co do karty to ta grafika to shit

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...