Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam gry na długi czas

- Pawlak -

:)  

46 użytkowników zagłosowało

1. 1. mmorpg

• Minecraft
      8
    • Dark Orbit
      1
    • Guild Wars
      2
    • League of Legends
      13
    • Need For Speed World
      2
    • World of Tanks
      1
    • Smite - Battleground of the gods
      0
    • DOTA 2
      2
    • Dragon Ball Online
      0
    • Terraria
      0
    • Lineage 2
      1
    • Mu Online
      0
    • Cabal Online
      1
    • 4Story
      1
    • Last Chaos
      1
    • World of Warcraft
      5
    • NosTale
      1
    • Inne gry
      7
  2. 2. Fpp

• War Rock
      5
    • Combat Arms
      1
    • Arctic Combat
      0
    • Ghost Recon Online
      0
    • WarZ
      3
    • Battlefield
      13
    • Call of Duty
      2
    • Counter Strike
      5
    • Crossfire
      0
    • Seria GTA
      7
    • Team Fortress 2
      3
    • Inne gry FPP
      7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć gram w silkroad online już ok. 6 lat nie powiem ta gra stała się już nudna więc poszukuje nowej również wciągającej gry. Mowie teraz że Metin2 , Tibia odpada więc proszę tego nie pisać gra musi być online jak również za darmo. Każdy tytuł gry musi zabierać wyjaśnienie dlaczego właśnie te grę mam wybrać sam tytuł gry będzie traktowany jako spam i będę wysyłać raport. Obecnie gram w Mercenary 2 Online ale nie spotkałem żadnego polaka :( Dodałem ankietę z grami z mpc ale również mogą to być inne gry online.

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Polecam darkrobit

Sama w nią gram 3 lata już dobra grafika dużo polaków boty i wspomagacze pvp i alienki dużo rzeczy statki broń deasingi do statku deasingi do dronów drony gra wciągająca i bardzo dobrze dopracowana graficznie

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

"gra musi być online jak również za darmo"

WarZ nie jest za darmo, w dodatku nie polecam tej gry. Autorzy zebrali kasę i mają wszystko w dupie, pełno bugów, gdy wyjdzie DayZ to już w ogóle będzie to koniec dla tej gry.

TERA przechodzi w lutym na f2p, w tej chwili można zagrać jeszcze na starych zasadach + nie dawno ruszył nowy serwer PVP więc może Cię to zainteresuje.

Opublikowano

Ja z MMO polecam Runes of Magic. Ciekawe animacjie skilli, nie banalny build postaci, dużo lokalizacji/map. Dobre questy - nie wiem co jeszcze. :) Może nienaganna grafika? :D Ale naprawdę polecam ROM. :)

Opublikowano

Metin2, Minecraft, Call of Duty, Counter-Strike 1.6 - nic więcej.

Opublikowano

PokeMMO.eu - zajebista wersja kultowej wersji Pokemon Fire Red. Na pewno słyszałeś o grach Pokemon, tylko to jest ulepszona wersja, gdzie grasz z ponad 1k os. + w tym 100 Polaków bite, nawet wieczorami. Polecam tą grę, ponieważ można spędzić przy niej wiele godzin, nie nudząc się.

Opublikowano

Jeśli masz "łeb" do wyobraźni i kreatywności to minecraft :) Można budować cuda, zwiedzać, podróżować, pobawić się w górnika. Grafika daje swój klimacik itp.

Sadzić, Palić, Zalegalizować !!

Opublikowano

Polecam lola albo gw2. W lola gram juz ponad rok i nadal mi sie nie znudzil. Polakow tam jest az za duzo, jednak to jedna z najpopularniejszych gier na swiecie. Na prawde poswiec na nia troche czasu. Gw2 polecam jak masz kase i znajomych z ktorymi bedziesz mogl w ta gre grac bo samemu to lipa.

Jak zagrasz w Lola to sie nie bedziesz mogl oderwac ^ ^

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...