Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]Laggi

wilku93

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mieli niedawno wielkie problemy z serwerami zapewne jest to ich wina, nie internetu komputera itd. Raczej trzeba będzie czekać dopóki nie zrobią porządek z serwerami do końca ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

chyba ze masz lagi wszedzie czy cos.. wiec to powinno pomuc :P

http://www.mpcforum.pl/topic/210404-tut-lagi-w-wr-przypiesz-komputer/

Twoje uda czynią cuda <3

Opublikowano

Pobierz odkurzacz i wyczyść kompa, pozamykaj wszystko co nie potrzebne, a tylko zwalnia kompa, możesz też użyć ComboFix aby usunąć błędy systemu..

<p style="text-align: center">Zakaz gifow w sygnie - MrPiotrek122</p>

Opublikowano

Przecież jakbym takich rzeczy nie zrobił to bym tutaj nie pisał :) Po prostu po tym update tak mam to nie winna kompa czy neta. KONIEC TEMATU

@chciałem się dowiedzieć czy tylko ja tak mam po update...

Opublikowano

Przecież jakbym takich rzeczy nie zrobił to bym tutaj nie pisał :) Po prostu po tym update tak mam to nie winna kompa czy neta. KONIEC TEMATU

Skoro wszystko wiesz, wiesz, że to nie wina kompa ani neta. Mówisz, że koniec tematu ? Rozumiem, że mogę zamknąć ? ;)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Dobra bo to już przesada zrobiłem wszystko co możliwe, przinstalowałem go nawet dwa razy, odkurzyłem itd. Ciagle mam lagi i widze pingi 300+ mimo ze wbijam na green room. Na speed test mam ping ledwo 10. Te update coś nie tak zrobiło :<

Opublikowano

w ogóle to ostatnio po tym update naprawiali serwa przez 3 h i już nie powinno bbyć laggów a jednak sam mam wtedy gdy gram na room'ach na 16 lub 24 ludzi , wiec tam nie gram żeby nie lamiło i tobie też to polecam . możesz też przejść na serwa gdzie jest mniej ludzi czyli zazwyczaj WEST ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...