Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Paysafecard

glosniksg

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kod psc za 20zł ale gdy chce go użyc to w okienku wyskakuje ze kod pin jest za 29,81zł. I tu moje pytanie czy moge uzyc mojego kuponu i dostane gold ? Czy musze użyc wiecej kuponów i jezeli tak to jakich skoro są one po 20/50/100 (tak mi pani w kiosku powiedziała)

Za pomoc z góry dzieki ;)

Opublikowano

BOŻE

Skoro pisze, że płatność jest za 29 zł to chyba masz za mało kasy ??- wartość twojego "papierka" wynosi 20zł -_-

Kup za 50zł lub przelej środki na ten papierek..

Albo wybierz mniejszą ilość gold

x

Opublikowano

BOŻE

Skoro pisze, że płatność jest za 29 zł to chyba masz za mało kasy ??- wartość twojego "papierka" wynosi 20zł -_-

Kup za 50zł lub przelej środki na ten papierek..

Albo wybierz mniejszą ilość gold

BOŻE

tam jest narzucone z góry, czekam na kompetentną odpowiedz od kogoś kto płacił przez psc

Opublikowano

Nie ogarniasz tego ze to zależy po ile stoi Euro ?! Wiec za paysafe 20zl nic nie kupisz ...

Opublikowano

BOŻE

tam jest narzucone z góry, czekam na kompetentną odpowiedz od kogoś kto płacił przez psc

Sam kupowałem kiedyś przez "psc" i wiem co i jak. I ty uważasz, żę jestem nie kompetentny ??

Co ty sobie myślisz ??

"chcę kupić cukierka za 2 zł mając złotkę" -OGARNIJ SIĘ

x

Opublikowano

Sam kupowałem kiedyś przez "psc" i wiem co i jak. I ty uważasz, żę jestem nie kompetentny ??

Co ty sobie myślisz ??

"chcę kupić cukierka za 2 zł mając złotkę" -OGARNIJ SIĘ

chodzi o to ze jezeli dokupie jeden kupon to na tym 2 zostanie 11zł ?

Nie wiem czemu ale np. gdy płaciłęm w frankach to kurs nie zależał od kursu euro

Skąd masz wgl ten PaySafeCard? .. połącz kupony.

Z kiosku - na stronie paysafecard masz liste sklepów gdzie mozna to nabyć a wygląda to jak doładowanie do telefonów

Opublikowano

Nominaly PSC: 20, 50, 100 i 300 zl.

Gdzie kupic: Na stronie Paysafecard jest wyszukiwarka najblizszych sklepow, wpisujesz swoj kod pocztowy, miasto, ulice. Na mapce pozazuja sie punkty sprzedazy.

http://www.paysafecard.com/mobil/pl/mobile-website/mobile/kupno/

Mozna laczyc nominaly? : Tak

Co z reszta, kora zostanie na karcie PSC?: Zostaje i mozesz ja wykorzystac przy nastepnych zakupach.

Czy jest pobierana prowizja przy platnosci PSC? Tak i nie. Kupujac w sklepach gdzie towar jest w obcej walucie, placisz prowizje z przewalutowanie, np. w $ jest to 4% a w € jest to 2% . Nie placisz prowizji jesli sprzedawca ma ceny w PLN.

Czy punkty w ktorych mozna kupic PSC pobieraja prowizje? Generalnie nie, ale punkty Inmedio doliczaja 99 groszy za wydruk PSC , niezaleznie od kupionego nominalu PSC.

Co dzieje sie z moja karta po roku? Po 12 miesiacach od daty zakupu, zostanie automatycznie pobrana oplata w wys. 5 zl. (Warto wykorzystac w ciagu 12 miesiecy, szczegolnie przy niskich nominalach)

Ile jest warta moja karta kupiona za 50 zl. w obcej walucie? Bardzo latwo to sprawdzic na stronie Paysafecard jest zakladka KALKULATOR, pamietaj ze kalkulator przelicza wg. kursu PSC uwzgledniajac prowizje za przewalutowanie.

http://www.paysafecard.com/exchange/exchange.php?language=pl

Dokonalem jakis czas temu zakupow za pomoca PSC i nie pamietam ile mam na karcie: Nic sie nie dzieje, na wspomnianej wyzej stronie PSC jest zakladka gdzie wpisujesz swoj 16 pinowy kod i wyswietla Ci sie aktualny stan Twojej PSC.

https://customer.cc.at.paysafecard.com/psccustomer/mobile/balance/classic/welcome.seam;jsessionid=41EEF02C16CF5200A0EB0BE74E46796E.papplrdhapp3?cvid=590061

WADY I ZALETY PSC:

- wada: No niestety musisz ruszyc swoja du... i pojsc do sklepu kupic wspomniana karte.

- wada: Jesli zapomnisz/zgubisz karte PSC, to niestety nic nie zrobisz, kasa przepada.

- zaleta: Nie musisz posiadac konta w banku i podobnych instytucjach

- zaleta: Podczas zakupow PSC jestes calkowicie anonimowy, no chyba, ze sprzedawca wymaga danych.

- zaleta: No i glowna zaleta, operacje za pomoca PSC sa natychmiastowe. Np. kupujac " Goldy" w WoT za pomoca PSC, masz je na koncie zaraz jak klikniesz Akceptuje. Naprawde bardzo szybko.

Mam nadzieje, ze pomoglem ;-)

test

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...