Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Skrypt, hotkey Red Bot

-4K

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Witam !

Szukam hotkeya i obiaśnienie jak go dodać i gdzie.

Hotkey mianowicie ma robić to, że będzie używał rope np f11 zamiast w cavebocie wpt rope, bo w cavebocie nie działa mi rope i nie wiem jak to naprawić.

Opublikowano

lepiej będzie jak sobie zrobisz w cave bocie rope powiem ci co mogłeś zrobić źle sprawdz to !

nastaw rope -with crosshair na hotkey w tibi

w cave bot w red bocie sprawdz czy masz rope type rope czasami w skryptach z internetu jest elvenhair rope bo jest lżejsze i zapominają zmienić na zwykłe albo ty masz elvenhair rope a w bocie jest zwykłe

Pamiętam że w neobot/ibot rope działało jak się miało otwarty backpack jak się zapomniało ustawić hotkey

Aha i robiłes tego skrypta sam czy z forum masz?

Pomocnik
Opublikowano

lepiej będzie jak sobie zrobisz w cave bocie rope powiem ci co mogłeś zrobić źle sprawdz to !

nastaw rope -with crosshair na hotkey w tibi

w cave bot w red bocie sprawdz czy masz rope type rope czasami w skryptach z internetu jest elvenhair rope bo jest lżejsze i zapominają zmienić na zwykłe albo ty masz elvenhair rope a w bocie jest zwykłe

Pamiętam że w neobot/ibot rope działało jak się miało otwarty backpack jak się zapomniało ustawić hotkey

Aha i robiłes tego skrypta sam czy z forum masz?

Nie miałem żadnego skrypta ale już sobie z tym poradziłem, wszystko zrobiłem tak jak napisałeś ale miałem problem z tym i nie używało mi ropy. Poprzez ściągnięcie 100%afk wpt itd. naprawiło mi się i bot działa a wszelkie problemy zniknęły jak ręką odjął. Dziękuje za fatyge, masz plusa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...