Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.4.7]FightCraft [SV][FRAKCJE][DEDYK][PVP][EVENTY][150 slotow][Igrzyska-Śmierći][TS3][NOWA EDYCJA][REKRUTACJA NA ADMINA/MODA ON]

absolwentppt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaciekawiło mnie na tym serwerze Taki BONUS ze co tydzien robia ciekawe budowle i można znalesc rożne fajne rzeczy typu zbroja enchant itp Czekam na EKSTRA BONUSA !!!

Opublikowano

Jutro odbędzie się EVENT dla wszystkich Graczy o godzinie 14-16.Co będzie ? I jak można się przygotować? A więc EVENT będzie polegał na Parkour Gracze będą skakać po różnych blokach. Nagroda ? Hmmm

1. Miejsce - Miecz Diaxowy Ostrość 3 i Odrzut 2

2. Miejsce - Zbroja Żelazna Ochrona 2

3. Miejsce - Buty Żelazne Ochrona 1

Oto przewidziane narody dla Najlepszych w Skakaniu po Pixelowym Świecie.

Z mojej strony to wszystko i życzę POWODZENIA NA EVENCIE

Opublikowano

Nick z mc:mati056

Mikrofon:tak

Doświadczenie:doświadczenie jest byłem już adminem na 3 serverach.

Praca w grupie:tak

Umiejętność obsługi WorldEdit oraz VoxelSniper'a:tak mam umiejętności w obsłudze .

Coś o sobie:Jestem miły i ogarnięty lubię pomagać i coś pobudować

Opublikowano

Żal z tym serwerem. 30 osób gra po południu na 150 slotów

3 razy z rzędu administracja rozdawała itemki i co za tym idzie nowe mapki

gdyby więcej osób grało to serwer byłby nawet fajny i jeszcze administracja mniej więcej ogarnięta

5/10 !! ! ! ! !

Opublikowano

Żal z tym serwerem. 30 osób gra po południu na 150 slotów

3 razy z rzędu administracja rozdawała itemki i co za tym idzie nowe mapki

gdyby więcej osób grało to serwer byłby nawet fajny i jeszcze administracja mniej więcej ogarnięta

5/10 !! ! ! ! !

Drogi uzytkowniku tak sie działo na starym serwerze a na nowym juz nikt nieee rozdaje itemow wiec miłej gry i napewno wiecej ludzi wbije :P

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Podanie na Administratora

Nick z mc: Nerver
Mikrofon: Jest :)
Doświadczenie: Posiadałem wiele własnych serwerów/sieci. Mogę również zrobić forum na IPB bądź MyBB :)
Praca w grupie: Jestem przyzwyczajony :)
Umiejętność obsługi WorldEdit oraz VoxelSniper'a: WorldEdit 10/10, VoxelSniper - 8/10 :)
Coś o sobie: Jestem osobą posiadającą nadmiar empatii. Staram się nie popełniać błędów ortograficznych, jednak wiadomo że każdemu może się zdarzyć. Jestem bardzo dobrym webasterem i nie sprawia mi to najmniejszego problemu. Mój staż w MC wynosi 3 lata, i z tego 2,5 roku bawiłem się w "Adminowanie".

Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania :)

PS: Obecnie nie posiadam premium, zostałem okradziony jednak zakupię w najbliższym czasie :)

@edit

W razie czego konakt gg 21226269

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...