Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czym Się Przemieszczasz ?

{Cinek}

...  

114 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czym si? przemieszczasz ?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Narazie tylko BUT, czasem z rodzicami samochodem, autobus też fajna rzecz :P

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Ja nie umiem sie jeszcze przemieszczac , narazie siedze całe dnie na mpc no ale czasem w porywach tak jak wy wszyscy koniem albo tym ... promem kosmicznym .

Opublikowano

Na różowym kucyku z piękną grzywą, na wózku z biedronki i chwytam się za jaja muchy :P.<joke>

Z buta.

Opublikowano

Samochodem, czasami metrem i jak jest dobra pogoda to w ramach relaksu rowerem

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

tak jezdzę furką :D tak na poważnie to A4 bo na a6 mnie nie stać :( (jeszcze)

lecz wolę buty ;P

Opublikowano

Nie rozumiem takich postow jak : teleportuje sie, kajakiem, promem kosmicznym...

Jezeli chcecie sobie spammic to juz na temat a nie jakies glupoty wymyslac bo pozniej mozna sobie troche o was pomyslec ;d

@topic

ja skuterkiem xD zrobilem prawko ale 2miechy pozniej zgubilem i jakos pol roku jedzilem.. caly czas sie zastanwaiam jakby mnie policja zlapala, ale pewnie nie zlapie dopoki nie bd mial prawka a jak bd mial to na 100% tego samego dnia xD

sygna1o.jpg

Opublikowano

Jaki ty masz skuterek że musiałeś robić prawko? Tzn. jaka pojemność silnika? Z tego co wiem wystarczy karta motorowerowa jeśli pojemność silnika nie przekracza 50 cm3 oraz prędkość maksymalna 45 km/h.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Prawko też pozwala na kierowanie czymś co ma mniej niż 50ccm .

Głównie MPK bo paliwo drogie. Na samochód narazie mnie nie stać, jak już to Fiat Panda | Mitsubishi Pajero rodzicieli (ale i tak MUSZE tankować) :)

Albo czasem na spółe z Domsonem Punciakiem (bo ma w gazie i tanio) :)

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...