Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Nowy system dobierania przeciwników ( gówno ) .

BiznesMurzyn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wprowadzili ostatnio ten nowy system. I oto moja krótka historia.

Miałem tam sobie 1550 elo do momentu wprowadzenia tego systemu .

Od tego momentu przegrałem 22 mecze i jeden wygrałem. Wszyskie przez surrender/20 min inhibitor.

Wszystkie mecze kończyłem 2x/x/3x i >200 minionów w 30 minucie.Najciekawsze jest to że przeciwicy mają

taką sama ilośc wygranych jak ja . A moi sojusznicy >10 wygranych ( ja mam 200 ).

Jestem tereaz na 1100 i KURWA NIE MAM ŻADNEGO POMYSŁU O CO TUTAJ KURWA BIEGA !!

Pomocy ?

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Od tego momentu przegrałem 22 mecze i jeden wygrałem.

Krótko, wypierdalaj z rankedów, bo przez takie osoby sie potem tworza tematy, w których ludzie żalą się na noob teamy. Mówisz, że amsz zajebiste staty, pewnie jestes jednym z tych noobów, które maja wyjebane na TF'y, w ogóle nie pomagają swojemu teamowi i flamują na ob koło.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Krótko, wypierdalaj z rankedów, bo przez takie osoby sie potem tworza tematy, w których ludzie żalą się na noob teamy. Mówisz, że amsz zajebiste staty, pewnie jestes jednym z tych noobów, które maja wyjebane na TF'y, w ogóle nie pomagają swojemu teamowi i flamują na ob koło.

Jak narazie to ty glupi chuju flamujesz na tym forum,nie podoba ci sie ze ludzie zakladaja takie tematy to sie kurwa nie wypowiadaj idioto.

Co do teamtu to najlepiej poczekaj az bedzie 3 sezon i wprowadza ten nowy system

9j7miy.png
Opublikowano

@Up/2xUp

Skąd tacy ludzie jak wy się biorą.

@Topic

Jak się przegra rankeda/2 najlepiej iść grać normale aż wygrasz 2/3 pod rząd i wtedy iść znowu na rankedy. Może wydawać się głupie, i jest to taki mój zabobon ale dla mnie działa.

Sygnatura.

Opublikowano

Po pierwsze ochłoń ! Po drugie nie zajebiste staty tylko "na plusie". W własnie biegam na każdą linię pomagać i carrować jak mogę ale to niewykonywalne

Opublikowano

Witam. Wprowadzili ostatnio ten nowy system. I oto moja krótka historia.

Miałem tam sobie 1550 elo do momentu wprowadzenia tego systemu .

Od tego momentu przegrałem 22 mecze i jeden wygrałem. Wszyskie przez surrender/20 min inhibitor.

Wszystkie mecze kończyłem 2x/x/3x i >200 minionów w 30 minucie.Najciekawsze jest to że przeciwicy mają

taką sama ilośc wygranych jak ja . A moi sojusznicy >10 wygranych ( ja mam 200 ).

Jestem tereaz na 1100 i KURWA NIE MAM ŻADNEGO POMYSŁU O CO TUTAJ KURWA BIEGA !!

Pomocy ?

Wiesz że jeszcze go nie wprowadzili? ;o

@Up

Jak niewykonalne? Pomagaj innym linią, próbuj kierować i motywować tych ludzi, a pewnie wygrasz.

652601399840421198520.png

Opublikowano

Mam to samo. Z 1300 elo spadłem na 1000. Ciągle dobiera mi noobów, a enemy team ogarnięty, tylko u mnie feederzy. Zaczyna mnie to powoli irytować.

@Up; skoro nie wprowadzili, to co tak nagle zaczeło mi dobierać noobów? Staram się jak mogę, ale i tak feedują. Nie potrafią utrzymać linii.

2ufgk6u.png

Opublikowano

Po prostu sie nie da.. CHOCIAŻ mam jeden sposób i udało mi się troche elo wbić. - znalazłem ograniętego greka ( adc ) i gram z nim duo. On adc a ja mogę wszędzie . Nawet nawet idzie ale tylko po pólnocy

Opublikowano

Dla mnie to jest śmieszne, co teraz dzieje się na LOLu.

Rankedów nie ma sensu grać, bo takie "trolle" trafiają się, że głowa mała... Dziwi mnie tylko to, że cały czas mi trafiają się takie trolle... <_<

Dlatego powiem Ci, najlepiej zrób sobie przerwę od LOLa, poczekaj aż zaczną myśleć LOGICZNIE, może kiedyś uda się niektórym osobom :P

Chociaż są i takie rodzynki, którzy mają -1000 ELO a grają 10000000000 razy lepiej niż Ci z 1500+, bez kitu :unsure:

Opublikowano

jaki nick biznes?

@top

nawet ze statami ogólnymi 0/10 przy dobrym focusie da sie wygrać, niestety niektórzy nie wiedza kiedy użyć skilli w wywalają wszystkie cc zanim wbija te najbardziej naafeedowane postacie :/

ae1d1005fe.png

Opublikowano

ja ostanio mam też teamy ze ja pierdole, bo polaczki. 0 zgrania itd. Ja się boje co będzie jak wprowadzą ten nowy system ,chciaz mi sie wydaje ze on już jest. Ale mam kolegów w przeciwnieństwie do was! muhahaha

Opublikowano

Skoncze pierdolic o tym elo hell 20 % jest waszego mózgu

To że ktos feeduje nie znaczy ze nie wygrasz kurwa mac

Chesz byc zajebisty bierzesz pierwszego top mida

Czemu nie wzmiesz suppa od suppa zalezy wygrana jeśli chcesz wygrac gry bierz kumpla na carry a ty bierz suppa warduj warduj warduj

Tak sie da wygrac ogarniety bot = 50 % wygranej gry vayne + nunu

Nunu pod lekkiego tanka z vayne W nic enemies nie zrobią

SPADASZ BO GRAC NIE UMIESZ myślisz że team jest słaby ty też możesz być

Piszą CI WTF NOOB FLEJMUJ ITP ITP zablokuj ziomka na czacie

TY WYGRAJ LINIE NIE NARZEKAJ NA INNE NIE PCHAJ SIE NA JUNGELRA JAK GRAC NIE UMIESZ NIM

SORRY za to ale co chwile widzę tematy że team słaby itp itd

Jak wygrasz gre to pewnie myślisz że ty ją wygrałeś

POLACZEK POLACZKIEM ZOSTANIE MIAŁEM 1500 DO 1100 JAK TO KURWA JEST MOZLIWE POWIEDZ MI ?

TAK SPADLES BO TEAM BYL TAKI SLABY CZY TY JESTES TAKI SLABY

PATRZ NA SWOJE BLEDY NIE TEAMU

ZYCIE W ZGODZIE Z TEAME KLUCZ DO SUCKESU -.-

PISZ GJ po akcjach itp itd

Jeśli ty coś spierdolisz napisz sorry tard action , my bad bo pewnie odrazu leci flejm gdzie twój team myslisz ze ja nie wiem za długo gram w lola by tego nie wiedziec

FLEJM NA TEAM KLUCZ DO PRZEGRANEJ GRY

Opublikowano

Będziesz miał ligę, w której będzie 250 osób z podobnym elo / skillami do twoich i gdy zdobędziesz 100pkt w tej lidze awansujesz do wyższej dywizji / ligi. Punkty zdobywasz i tracisz przez wygrywanie bądź przegrywanie ranków ;)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Będziesz miał ligę, w której będzie 250 osób z podobnym elo / skillami do twoich i gdy zdobędziesz 100pkt w tej lidze awansujesz do wyższej dywizji / ligi. Punkty zdobywasz i tracisz przez wygrywanie bądź przegrywanie ranków ;)

Kiedy to wprowadzają
Opublikowano

JEZU CHRYSTE JAK ZACZNIE SIĘ SEZON CZYTAJCIE ZE ZROZUMIENIEM A NIE POWIELACIE A KIEDY SIE ZACZNIE ITP ITD -.-

Opublikowano

Skoncze pierdolic o tym elo hell 20 % jest waszego mózgu

To że ktos feeduje nie znaczy ze nie wygrasz kurwa mac

Chesz byc zajebisty bierzesz pierwszego top mida

Czemu nie wzmiesz suppa od suppa zalezy wygrana jeśli chcesz wygrac gry bierz kumpla na carry a ty bierz suppa warduj warduj warduj

Tak sie da wygrac ogarniety bot = 50 % wygranej gry vayne + nunu

Nunu pod lekkiego tanka z vayne W nic enemies nie zrobią

SPADASZ BO GRAC NIE UMIESZ myślisz że team jest słaby ty też możesz być

Piszą CI WTF NOOB FLEJMUJ ITP ITP zablokuj ziomka na czacie

TY WYGRAJ LINIE NIE NARZEKAJ NA INNE NIE PCHAJ SIE NA JUNGELRA JAK GRAC NIE UMIESZ NIM

SORRY za to ale co chwile widzę tematy że team słaby itp itd

Jak wygrasz gre to pewnie myślisz że ty ją wygrałeś

POLACZEK POLACZKIEM ZOSTANIE MIAŁEM 1500 DO 1100 JAK TO KURWA JEST MOZLIWE POWIEDZ MI ?

TAK SPADLES BO TEAM BYL TAKI SLABY CZY TY JESTES TAKI SLABY

PATRZ NA SWOJE BLEDY NIE TEAMU

ZYCIE W ZGODZIE Z TEAME KLUCZ DO SUCKESU -.-

Jeśli ty coś spierdolisz napisz sorry tard action , my bad bo pewnie odrazu leci flejm gdzie twój team myslisz ze ja nie wiem za długo gram w lola by tego nie wiedziec

FLEJM NA TEAM KLUCZ DO PRZEGRANEJ GRY

Hmm, sama gry supportem nie wygram, wybacz.

Wardy stawiam, nawet czasem mam lepsze staty od adc, więc wtf? ADC nie idzie to zwala winę na supporta, który dobrze gra <skromność...>.

LOL to gra zespołowa, nie samodzielna... Co z tego, że np. mid ogarnie, a reszta nie? Przeciwnicy nafeedowani jak cholera to co zrobisz? <Gram przeważnie supportem, rzadziej midem>, więc wybacz, ale samemu ciężko jest wygrać rozgrywkę, gdy przeciwny team jest baaaaardzo nafeedowany :)

Wiem, że obrażanie w drużynie jest straszne, zrobisz źle coś od razu bluzgi... Przez co, aż nie chcę się grać, psuje się klimat/atmosfera, i rypie się gra <_<

No, ale wybacz, siedzę cicho, nie flejmie, jedynie pod nosem sobie pomarudzę, ale nic poza tym. Jednak, jak już napisałam: SUPPORTEM nie wygrasz gry <mam na myśli Soną - bo nią przeważnie gram na rankedach>, bez współpracy z teamem.

Gram na midzie, z przeciwnej drużyny często ganguje, a u mnie? ZERO! No wybacz, tak się nie da grać :P

@topic: najlepiej znajdź kogoś, i graj duo :)

Opublikowano

Mnie osobiście irytuje jak wszyscy piszą gj i sam rzadko to pisze

@topic

Aktualnie to co się dzieje na rankedach to porażka i nie żartuję, chciałem sobie dzisiaj zagrać, ok 1 mecz lose nie narzekam mimo, że team "zrobił mnie w bambuko" i posłał na adc, chce zagrać 2, na mida biorą gragasa, topa branda, jungle diana, adc kassadin, ja alistar support, oczywiście poszło dodge z mojej strony no ale przepraszam 1390elo? pff na 900 pickują normalnie. Ok odczekałem to 30min i próbuję znowu, oczywiście 1st pick afk 3 puste bany i random champion, wyszedłem i sobie odpuściłem jak na razie.

Nie wiem czy takiego mam farta, ale rankedy nie powinny być tylko od 30lvla, który niektórzy wbijają na botach

@edit

@topic: najlepiej znajdź kogoś, i graj duo :)

Chyba jedyna opcja ^^ ja tak wróciłem po kilku meczach z 1270 na ~1400 mimo, że nie zauważyłem zmiany w poziomie rozgrywek o ile nie jest jeszcze gorzej

heh

Opublikowano

Mi ostatnio nieźle szło - 3 wygrane 1 przegrana i tak ciągle wyszedłem z tego 750 na 850 i znowu spadłem na 790 . Nie masz farta - nie wyjdziesz ;3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...