Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] TERA Online

Ferox10

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam słyszałem że gra TERA Online już w lutym wychodzi w servisie (nie wiem jak to nazwać) F2P. Dowiadywałem się od kumpla dużo na jej temat, fora i artykuły też mi pomagały. Tylko dręczy mnie kilka pytań:

1. Skoro gra waży 20Gb, to na moim necie (1Mb/s) nie opłaca się pobierać. Kumpel powiedział mi że pobierze ale nie wie czy to będzie miało sens. Otóż czy TERA instalując pakuje jakoś pliki do Windowsa? Na tym by mi zależało bo by pobrał, a zainstalowane by mi przesłał poprzez pena lub przenośny dysk.

2. Słyszałem że gra jest bardzo dobra w ilu procentach to jest prawda?

3. Na jakich ustawieniach i czy w ogóle ruszy mi ruszy?

Procek: Intel® Celeron® CPU E3400 2,6GHz podkręcony do 3,3

Ram: 4Gb

Karta Graficzna: Radeon HD 4350 / wyłapuje ATI Radeon HD 4300/4500 Series

System: Windows 7 32-bit

Pozdrawiam Ferox.

Opublikowano

Tak jak up. napisał. A co do gry to jest zajebista, przynajmniej ja z kolegami tak myślimy. Ogólnie gramy mamy po 41 lvl i jest nadal ciakawie. A do końca już tylko 19 lvl <_<

Opublikowano

Ogólnie gramy mamy po 41 lvl i jest nadal ciakawie. A do końca już tylko 19 lvl <_<

Nie ma się co spieszyć. Po wbiciu max lvl i tak nie ma co robi ta gra jest niesamowicie uboga pod wygledem endgame˛u jak tor xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...