Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer nie odpowiada Zacina sie pomaga tylko restart syst.

Kozaczekxdd2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam otoz dzis rano wlonczymem kompa i wszystko ladnie pieknie chodzilo do momentu gdy wlonczylem fejsa i chcialem sobie pograc w gierkie wtedy scielo mi kompa czekam z 15 min zrestartowalem go i mysle ze cos sie porabalo i nagle znowu i tak z 12 razy postanowilem powylanczac wszystkie programy ale jednak nie pomoglo wiec mysle i mysle i postanowialem zainstalowac od nowa system orginalny (komputer zakupiony na wakacjach). Zainstalowalem wlasnie teraz poisnstalowalem wszystkie sterowniki i dalej tak jes nie tylko gdy wejde na fb ale gdy na jaka kolwiek strone lub co kolwiek robie na komputerze nie mam bladego pojecia o co chodzi komputer mam na gwarancji ale jak oddam do serwius bede musla czekac z miesiac a moze przyczyna jest jhakis bana ...

podaje parametry komputera:

Producent Action s.a

Model Atcina

Procesor AMD A4-3300 (2,40 GHZ)

RAM 4 GB

TYP SYSTEMY 64 BIT

DYSK 1TB

KARTA GRAFICZNA RADEON HD 6670

A I CZASAMI SIE KOMPUTEREK SAM RESTARTUJE .

wCZESNIEJ MIALEM ZAINSTALOWANY TAKI PROGRAM ET 6 I SIOSTRA SIEDZIALA I COS SIE POJAWILO I KLIKNELA COS I OD TAMTEGO MOMENTU COS ZACZELO SZWANKOWAC A TAM SIE PODKRECALO PROCESOR RAM WYDAJNOSC ZWIEKSZALO ALE ZAINSTALOWALEM OD NOWA WINDOWSA 7 WIEC WSZYSTKO WROCILO DO NORMY PRAWDOPODOMNIE ALE NIGDY MI SIE TAK NIE ZDARZYLO ZEBY GO PRZYCINAL AZ TAK....

PROSZĘ O POMOC Z GÓRY DZIĘKUJE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...