Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

maciuborek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie powinien. Zainstaluj Optifine, render na normal i powinno w ~150FPS śmigać.

Niedoceniony mentor Counter Stike'a 1.6

:lenny:

Aktualnie realizowany projekt:

CS:GO - od nowicjusza do oporowego gracza ----->

KLIK!

Opublikowano

@UP'y

Skąd Wy do Wacusia wiecie, czy będzie mu lagowało, skoro nie wiadomo ile ma ramu i jaką ma kartę graficzną?

@Topic

Minecraft nie potrzebuje dobrego procka, lecz dobrą kartę graficzną i ram..

Opublikowano

Skoro podstawka obsługuje cztery rdzenie, można stwierdzić, że unikniemy lagów, jeśli ktoś wiem czym są lagi i od czego zależą... Zresztą nikt nie jest jasnowidzem , aby ocenić działanie minecrafta po taktowaniu rdzeni.

WOW !!! Serwer otwarty!! Spróbujesz?? EverCraft

ASSHunterz.png

Opublikowano

Podaj resztę sprzętu: dysk twardy, karta graficzna, RAM bo to się też liczy.

Opublikowano
Skoro podstawka obsługuje cztery rdzenie, można stwierdzić, że unikniemy lagów, jeśli ktoś wiem czym są lagi i od czego zależą... Zresztą nikt nie jest jasnowidzem , aby ocenić działanie minecrafta po taktowaniu rdzeni.

Generalnie rzecz biorąc lag to pojęcie względne i określa ono opóźnienia w rozgrywce, a nie "cięcia się", a to słowo po prostu przyjęło się do cięcia się.

Osoby pracujące przy minecrafcie przecież mówią o tym, że nie liczy się dobry procesor, lecz karta graficzna i pamięć ram, więc nie wiem o co tutaj dalej się rozchodzi. Podaj swój ram i grafikę, a ocenimy, czy Twój komputer spełnia wymagania.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...