Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

11k 400zł na showup w 3h [ Co za kobieta xd ]

Somerdays

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a rozbiera sie czasami bo mi sie podoba a juz troche zimno mi albo na pw napiszcie do lepszych streamow linki

xxxxxxx

Opublikowano

Byłem przy tym z pół godziny. To się zaczęło ostro od 19:30 jakoś. Wbiło kilku typów i dało 10001żetonów, a potem spamowali po 15żetonów.

Nie żeby coś ale słyszałem, że to jest ustawione. Już tłumaczę.

Administracja tego serwisu chce reklamy i specjalnie dała dla swoich znajomych żetony aby wpłacać na konto "mauaMaja". Co chciała osiągnąć? Chciała aby ludzie łatwowierni uwierzyli, że na tym serwisie jest się w stanie zarobić ogromne pieniądze nawet nie rozbierając się czy uprawiając sex co jest oczywistą bujdą.

Brzmi racjonalnie bo na pewno to nie jest ten marny programik do wyłudzania haseł czy czegoś tam o nazwie "Generator Żetonów" (piszę marny bo aby go pobrać trzeba płacić za subskrypcję czyli oszustwo:P)

@Do tych co będą pisali, że dużo wiem.

Tak wchodzę na tą stronę:D Lubię czasem pośmiać się z dziewczyn np z tego jakie są łatwe.. i zrobią wszystko za żetony, że tak to ujmę :D

photo261314.png

Opublikowano

Nic nie robiła, siedziała i patrzyła na komentarze oraz na licznik żetonów. Niby zarobiła prawie 13.000 zł, ale daję dwa razy tyle, że to zwykłe oszustwo dla zachęcenia nowych osób do korzystania z tego serwisu. FAKE. ;-)

Opublikowano

Kurna jego mać. Akurat teraz każdy musi sie u mnie w pokoju kręcić.

Czym ona tyle zarobiła? Rozbiera się? Czy gada cos sensownego?

skpUo.png

Opublikowano

Kurna jego mać. Akurat teraz każdy musi sie u mnie w pokoju kręcić.

Czym ona tyle zarobiła? Rozbiera się? Czy gada cos sensownego?

Możesz spokojnie odpalić jak jeszcze nadaje. Otóż ta urodziwa Pani o nieprzeciętnej urodzie (typowa Polka) pokazuje TYLKO twarz, wszystko pozasłaniane, po prosty dostaję dlatego że jest ładna :)

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...