Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem sms

Szubik1999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem wyslalem sms za 30,75 zl wszystko pięknie ładnie kod przyszedl sms ok. Rozłonczylo mnie z netem i weszłem od początku wpisalem kod ale nie popatrzalem ze wpisuje ten kod w zakładce 210 gold nie 1050 ( czy jaas tak ) wpisalem ten kod wchodze na konto w grze i mi doładowalo za 210 nie za 1050 da sie to cofnąć??

Mów mi szubik

Opublikowano

Witam mam problem wyslalem sms za 30,75 zl wszystko pięknie ładnie kod przyszedl sms ok. Rozłonczylo mnie z netem i weszłem od początku wpisalem kod ale nie popatrzalem ze wpisuje ten kod w zakładce 210 gold nie 1050 ( czy jaas tak ) wpisalem ten kod wchodze na konto w grze i mi doładowalo za 210 nie za 1050 da sie to cofnąć??

Pisz do supportu.

https://support.worldoftanks.eu/index.php?/Tickets/Submit

76561198001815076.png
Opublikowano

Ok

ale tematu proszę niezamykac bo niewiem czy porblem bedzie rozwiązany

Fakt ale ja angl. nieogarniam ;d i co mam zrobic ?

Mów mi szubik

Opublikowano

Ok

ale tematu proszę niezamykac bo niewiem czy porblem bedzie rozwiązany

Fakt ale ja angl. nieogarniam ;d i co mam zrobic ?

Logujesz się, po prawej prześlij bilet. Wybierz WoTa a następnie Suport ds. Płatności. Wprowadź skrócony opis, przejdź dalej i napisz ticketa. Wybierz metodę, datę płatności itp :)

76561198001815076.png
Opublikowano

Najs dabl post.

Wątpię, czy support tu pomoże. Jakby nie patrzeć, to Twój błąd a nie błąd WG, prawda?

Opublikowano

Najs dabl post.

Wątpię, czy support tu pomoże. Jakby nie patrzeć, to Twój błąd a nie błąd WG, prawda?

Po co się wypowiadasz? Twój post nic nie wnosi.

Ticket do supportu powinien rozwiązać sprawę.

76561198001815076.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...