Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] snajpi

ElortGhost

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

prosze podac roznice miedzy l96a1 a m24. i podajcie dodatki jakie sa najlpsze do m24.thx z gory

30126291200233959386.png

"Nie znasz się to wypier*alaj" -Kubon 2k16

Axetiv0 - Jedyny Buk Jhina

Opublikowano

L96 szybsza, lepszy zasięg, lepsze dmg, ogólnie jest lepsza od m24, ale za niedługo mogą ją zdupić, więc to wszystko nie jest pewne.

Lufę predator( optymalna, dla lepszego zasięgu precyzyjną), magazynki viper kolba thunderbolt, albo ta 2ga +4 i celownik luneta snajp. RangeAce, Właściwie wszystko co jest w pakiecie z l96.

436951440626370320491.png

Opublikowano

da mnie i wieu osób m24 różni się tym że jest woniejsze ..... i epiej gra mi się tą sniperką ... i nie tyko da mnie jest epsza od 96...

YAY

Opublikowano

Gram M24 już bardzo długo i jest bardzo dobra. Szybko przeładowuję obrażenia i celność też niezłe. Tą l96 nie grałem nigdy ale spróbuję niedługo to napiszę czy dobra.

Opublikowano

Dokładnie, M24 to nieco pogorszone L96, jeżeli nauczysz się grać dobrze M24 to będziesz kosił L96, choć ja na razie nie gram L96 jeszcze tak dobrze, muszę wyczuć bullet drop. Do M24 używałem Lufy Precyzyjnej, Kolby na +4 do celności i Viperów - było bardzo dobrze, choć zamiast Viperów można też wziąć jakieś na dodatkowe ammo, jak kto woli.

@DOWN

Już kiedyś pisałem o tym bullet dropie, bo też to zauważyłem. Co do magazynków - ja miałem Vipery, ale niektórzy grając agresywnie i często strzelając mogli wyczerpać ammo, a szturmowcy coś rzadko wtedy pomagali, na szczęście obecnie jest nieco lepiej (przynajmniej na niemieckich serwerach). Z tym, że ogarnięcie M24 pomaga w grze L96 chodzi mi o to, że M24 jest najbardziej zbliżoną do L96 snajperką i większość osób gra nią w taki sposób, jak L96 - na średni dystans, dużo biegając. Doświadczenie w używaniu M24 może się więc przydać. Bullet drop natomiast i tak trzeba w każdej broni ogarnąć osobno.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Po co ci dodatkowe ammo do takiej broni?

Vipery najlepsze i to co powiedziałeś, żeby się nauczyć grać pierw m24 to też nie do końca prawda.

L96 ma całkiem inny bulletdrop i w pewnym momencie jest taki mega skok w dół pocisku, ci co grają to wiedzą.

@up

Mi to tam znaczenia nie robi, jak gram l96 to jestem nastawiony na hedy, a do tych ammo mam wystarczająco:D

Opublikowano

m24 to pogorszone l96. Dodatki to magazynki 4-rzędowe, lufa precyzyjna, kolba thunderbolt a luneta to wedle uznania.

Pomogłem? Daj lajka to nic nie kosztuje :rolleyes: .

Opublikowano

Ja gram już 2gi dzień M24 i muszę powiedzieć że kosmos. Bullet drop bardzo szybko wyczułem, jest szybka i b.celna. Gram bez dodatków a zazwyczaj 2 lub 3 w rankingu na koniec rundy :) Nie wiem właśnie czy nie znerfią L96 przez tą ankietę, jak nie to kupie sobie ten zestawik z nią bo ma lepsze obrażenia i jest szybsza a jak nie to zostanę przy M24 bo to dobra kosa jest.

Opublikowano

@Up.

Zestawik się zawsze opłaca kupić, czemu?

A no dlatego, że po pierwsze nawet gdyby znerfili l96, to gorsza od m24 być nie może,

a po drugie chociażby ze względu na dodatki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...