Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

szukam strony, pomysłu który pokazuje kto wejdzie w link

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka,

szukam jakiejś strony, lub poprostu pomysłu na jakiś "blog". chodzi o to, żebym wystawił link, ktoś w niego wejdzie a ja mam informacje o nim, głównie chodzi mi o IP, skąd jest. może ktoś jakoś pomóc ?

Opublikowano

Po adresie IP nie możesz w środowisku domowym zwykłym skryptem stwierdzić gdzie dana osoba mieszka - możesz jedynie ustalić adres operatora, od którego ma połączenie internetowe. I nie ma takiego czegoś, że wejdzie w link i masz informacje (no chyba, że wirus). A tematykę bloga sam wybierz, coś co jest wyszukiwane w Google, jakaś znana gra, nie wiem. ;-)

Opublikowano

@up

tak, chodzi mi o sam adres operatora, poprostu chce wstawić gdzieś link, i zobaczyć czy dana mi osoba na niego wejdzie, to wszystko. da sie jakos ?

@co do forum itp.

ta osoba nie robiła by konta na 100%. poprostu by wszedła, zobaczyła co to i wyszła. poprostu chce zobaczyć kto wejdzie :)

Opublikowano

Chcesz zobaczyć ile osób wejdzie czy jak, bo Cię nie rozumiem. Jeśli już to będziesz miał tylko adres IP tego kogoś, ale nadal nie będziesz wiedział kto to.

Opublikowano

Chcesz zobaczyć ile osób wejdzie czy jak, bo Cię nie rozumiem. Jeśli już to będziesz miał tylko adres IP tego kogoś, ale nadal nie będziesz wiedział kto to.

chce zobaczyć czy pewna osoba którą znam wejdzie w to :) a po IP będę wiedział czy to wszedła właśnie ta osoba o którą mi chodzi, czy jakaś inna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...