Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Auto Pick

lukjov

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uzywam programu Revolution Engine zeby expic na cd stormach, jednak pojawil sie problem z workami. Mozecie wrzucic linka do programu z auto pickiem? szukalm po forum czy jest juz post z linkiem do auto picka ale niestety wszystkie linki downloada wygasly juz dawno temu.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@Topic

Dołaczam sie do prośby

@lukjov

Hmmm mogłbyś napisać na moje gg mam pewna sprawe 5939536

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mozemy liczyc na elite tego dzialu moze ktos nam cos zalatwi nie mowie juz o autopicku na GBL ale na PRIVATY chociazby =[

~~ODŚWIEŻAM~~|~~REFRESH~~|~~ODŚWIEŻAM~~

Opublikowano

Macie tutaj przepis na autopicka. Nie jest on wykrywalny, więc działa też na serwerach z GBL.

1) Szukacie w domu czegoś takiego jak to (ważne, by było nieduże i dosyć ciężkie)

Kit_Rae_Limited_Edition_Vardor_Wields_Valermos_Statue_KR0023.jpg

2) Kładziecie figurkę na przycisk spacji (taki długi klawisz na dole klawiatury)

Voila, autopick działa.

Uwaga! Medy należy brać używając myszki, bo autopick się wyłączy!

"Hack" może być wykorzystywany także jako autosplash!

Opublikowano

Ehh tu pokazales swoj jak by to powiedziec ... intelekt?

Po 1 Potrzebuje Autopicka glownie dlatego zeby ne cisnac tej spacji bo po calym dniu grania magusem palce odpadaja

Po 2 To samo co opisales 100x prosciej zrobic zapalka xD

Opublikowano

"Ehh tu pokazales swoj jak by to powiedziec ... intelekt?"

Nie wiem co chcesz od niego? przynajmniej nie płacze "haxxx plssss".

Sprawa prosta autopick'a nie ma, albo stawiasz ryca na spacje, albo ciśniesz palcem cały dzień o.O

sign.png
Opublikowano

Prosty auto picker

Wybierz z listy Pick -> wybierz z rozwijanej listy w prawym dolnym rogu kalonline (wyświetla listę wszystkich uruchomionych procesów) i kliknij start

Dobry tylko do zbierania dropów koło siebie (splash pt itp)

To jest prosty auto kliker który wysyła naciśnięcia spacji do danego programu

Ja używam tego tak ze włączam 2x kal na jednym gram - splash a drugi (nie może być zminimalizowany) pikuje kolo mnie.

Program wymaga do działania zainstalowanego NET Framework 2.0 !!

SHP-BOT.rar

Opublikowano

YF ze auto pick jest to wiem bo widzialem pare osob ktore maja cos typu 1 click i all podniesione [brazole ;/] ale podzielic sie nie chca a co do rycka to nie mialem takich zabawek w dziecinstwie <cry> chociaz ksiazka tez sie nadaje xD [1 praktyczne zastosowanie ksiazki xD]

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

co do tego SHP-BOTA jest tam swietna opcja na splash,bez potrzeby otwierania okna z klaem na wirzchu.

Jednak cos tam zle sutawiulem,zatwierdzilem i teraz po wlaczeniu shp-bota moge wybarc tlyko picking,nic innego.

Ma ktos jakas rade jak to naprawic?wyczyscielm resjetr,nei pomoglo, albo ma ktos program do splasha ,ale taki,zebym mogl w tym czaise np ogladac film na komputerze? Zeby kal nei musial byc na wierzchu.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

mnie w takich sytuacjach zazwyczaj pomaga opcja check disk

start>uruchom>chkdsk c: /F jezeli dobrze pamietam teraz jestem w szkole to niemoge tego sprawdzic jak wroce na cate to zrobie refresha

Pozdrawiam

Daro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...