Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[prosba] baza klanowa

Senthinel Prime

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bardzo prosze o zniszczenie bazy znajdujacej sie na pl3 na 3-3 oraz na 3-4 na vru, strasznie przeszkadza w boceniu

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

bardzo prosze o zniszczenie bazy znajdujacej sie na pl3 na 3-3 oraz na 3-4 na vru, strasznie przeszkadza w boceniu

Przecierz ta baza jest nasza od wczoraj ? :huh:

Chyba że już ktoś inny ją wziął :unsure:

Opublikowano

no generalnie nie wiem nawet czyja ale wiem ze co chwile mi bot w nia wlatuje i to przydalo bys sie jakos rozwiazac, z poziomu bota chociazby zeby ten obszar omijal;d daloby rade ? tak teoretycznie?

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

wydaje mi się że nie ma takiej możliwości, chociaż jak ktoś tak konkretniej zna się na taskach do pedo bota to może coś by wymyślił

reklama

Opublikowano

hehe dobra juz jakas 'nasza' baza jest wiec spoko az zarobki skoczyly:) ale chodzi mi bardziej o to zeby tworcy bota cos ustawili zeby bot omijal wrogie bazy:)

Więcej info na priv.

Opublikowano

hehe dobra juz jakas 'nasza' baza jest wiec spoko az zarobki skoczyly:) ale chodzi mi bardziej o to zeby tworcy bota cos ustawili zeby bot omijal wrogie bazy:)

Skoro normalnie bot leci na palladium omijając strefy i wymienia to na pewno będzie/może dać się zrobić ażeby te bazy omijał

Co prawda często też od nich ładne hity po 50k dostane na raz ...

Opublikowano

Skoro normalnie bot leci na palladium omijając strefy i wymienia to na pewno będzie/może dać się zrobić ażeby te bazy omijał

Co prawda często też od nich ładne hity po 50k dostane na raz ...

50k? .. raz jak eica gonilem padal juz .. koło bazy przeleciałem to ponad 130k jebło mi ze strzała ale vrubelek pekł a ja na 12 tys hp uciekłem :D

Opublikowano

50k? .. raz jak eica gonilem padal juz .. koło bazy przeleciałem to ponad 130k jebło mi ze strzała ale vrubelek pekł a ja na 12 tys hp uciekłem :D

pffyy 130k ? oj mało .

Latałem sobie spokojnie bez bota o_O chciałem poniszczyc bazy aż napotkałem na baze obc na PL1 . wyłapałem z tych samych rakiet 450k nie było szansy na ucieczke bo byłem jeszcze na cmie . To samo jak chcałem niszczyc bazy swojej firmy ... i na 1-7 dostałem od niej 2x po 250 k też masarka .

Bazy są potrzebne nawet jak bocisz , ale swojej firmy lub twojego klanu .

A co do teamtu :) poczekaj dzień znów ją zniszczą

175001456602037225492.gif

Opublikowano

no pewnie zniszcza, chociaz te 'obce' byly kilka dni nawet nie wiem ile dokladnie, ale mozna by podsunac tworcom botow te omijanie baz jak ktos ma jakies kontakty z nimi:)

Więcej info na priv.

Opublikowano

Zależne też jest jaki to serwer , jaki klan oraz czy moduły ulepszone. Co prawda mojemu botowi j,w pisałem zdarza się bardzo często złapać ładnego hita 50k z rakiety.

Co za tym idzie PET mi też często deda przy bazie (na niego jeden hit wystarczy tylko :unsure: )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...