Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

56 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy serwer hardcore non-premium wypali ?

• TAK
      30
    • NIE
      11
    • RACZEJ TAK
      11
    • RACZEJ NIE
      4
  2. 2. Gdybym zrobi? taki serwer to zagra?by? na nim ?

• TAK
      22
    • NIE
      12
    • NIE WIEM
      7
    • RACZEJ TAK
      11
    • RACZEJ NIE
      4
  3. 3. Je?eli serwer by wystartowa? to czy ma by? z gildiami ?

• TAK
      39
    • NIE
      11
    • NIE MAM ZDANIA
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, co myślicie o serwerze hardcore ?

Byłby to mega hardcor diamenty wylatywały by z kamienia, żeby było trudniej.

Pytanie co z nowymi graczami ? przecież zostaną oni zabici przez innych będzie ban.

- Nowi gracze, otrzymają ochronę na 24 h, dodatkowo na spawnie będzie teleport na losowy fragment mapy.

Kto miałby tam być administratorem ?

- Ja jako główny pomysłodawca i twórca :D, adrenator, oraz rekrutacja będzie otwarta :D

Endrju, adrenator kto to ?

- Jesteśmy H@ sieci serwerów przetrwanie.net, jeden serwer już jest to teraz czas na drugi :D

Serwer dla premium czy non-premium ?

- Serwer będzie dostępny dla każdego czyli dla tych premium jak i non-premium :D

Mam jeszcze pytanie co będzie lepsze jeden ded i ban, czy trzy życia i ban, jeśli trzy życia to też możliwość jedzenia diaxów.

Jaki system banów 24h, 3 dni czy może tydzień ? piszcie ponieważ nie mogę dodać więcej ankiet.

To by było wszystko o serwerze, zagłosujcie i napiszcie co o tym myślicie, jeśli macie jakieś pytania to piszcie chętnie odpowiem :D

regular-banner-3.png

Opublikowano

Ale jak no-premium to dostajesz bana, wchodzisz z innego konta i grasz dalej... bez sensu...

To można w łatwy sposób zablokować. równie dobrze ban może wchodzić na IP po czym UB np po 24h
Opublikowano

Ale jak no-premium to dostajesz bana, wchodzisz z innego konta i grasz dalej... bez sensu...

Będzie coś takiego że max jedne konto, a nawet jeśli ktoś zrobi nowe konto do nic na nim nie będzie miał i nawet gdy zbuduje na pierwszym koncie domek to po przyciśnięciu na guzik teleportuje go gdzieś indziej, a jeśli ma zapisane kordy to nie widzę sensu iść 7k kratek, a po drodze mogą zabić inni gracze :D

To można w łatwy sposób zablokować. równie dobrze ban może wchodzić na IP po czym UB np po 24h

Popieram, ale tak jak pisałem wyżej nie za bardzo to będzie się opłacało.

chętnie zagram

PS. daj IP do tego waszego 1 serwera to wpadne ;)

http://www.mpcforum....t/#entry5895754

Tu masz dokładne informacje, tylko serwer jest w fazie beta, na razie mamy jedno miasto, drugie jest budowane, co do trzeciego to są już projekty. Jednak ciekawie nawet się gra jak jest jedno miasto :D

regular-banner-3.png

Opublikowano

F5 - Mam jeszcze pytanie co będzie lepsze jeden ded i ban, czy trzy życia i ban, jeśli trzy życia to też możliwość jedzenia diaxów.

Jaki system banów 24h, 3 dni czy może tydzień ? piszcie ponieważ nie mogę dodać więcej ankiet :D

regular-banner-3.png

Opublikowano

Ban 3 dni z możliwością unbana za sms/reklamy.

Bez żadnych chujowych diaxów z życiami.

Diamenty,szmaragdy,złoto,żelazo z stone. Węgiel,lapis i redstone z rud. Procenty tak jak u skkfa, tam są najlepiej dobrane.

+ minimum 100 slotów

+ strona ze statystykami pvp i sklepiem online (unbany)

+ bez vipów (gra z vipami na hardcore? pojebało tych ludzi jak robią tego typu serwery)

+ z autorskim pluginem gildii (bez pluginu FACTIONS) tylko z pluginem gdzie wpisujemy /ustaw baze i dostajemy cuboid 50x50

+ do założenia gildii potrzebne jakieś surowce typu 32 diamenty

+ na spawnie masarnia

+ usunięcie komendy /spawn

+ ip serwera z domena typu mc.przetrwanie.net

+ serwerowy ts3 z darmowym dawaniem kanałów gildyjnych

bez tego nawet nie warto robić serwera hardcore.

/jeśli takie coś by powstało co opisałem wyżej mógłbym zająć się reklamą serwera za free

Opublikowano

Ban 3 dni z możliwością unbana za sms/reklamy. - Tak właśnie bedzie

Bez żadnych chujowych diaxów z życiami. - Dlatego zadałem takie pytanie :D

Diamenty,szmaragdy,złoto,żelazo z stone. Węgiel,lapis i redstone z rud. Procenty tak jak u skkfa, tam są najlepiej dobrane. - Też tak chcemy :D

+ minimum 100 slotów Nasz serwer będzie sponosrowany, na początek 50 slotów, ale nasz sponsor podniesie nawet do 200 jeśli będzie full

+ strona ze statystykami pvp i sklepiem online (unbany) - opcja na ub na pewno będzie, ogólnie powstanie panel użytkownika

+ bez vipów (gra z vipami na hardcore? pojebało tych ludzi jak robią tego typu serwery) - Jestem za czemu nie :D

+ z autorskim pluginem gildii (bez pluginu FACTIONS) tylko z pluginem gdzie wpisujemy /ustaw baze i dostajemy cuboid 50x50 - Napiszę do kogoś, ale rozwiń bardziej swoją myśl co dokładnie tam miało by być.

+ do założenia gildii potrzebne jakieś surowce typu 32 diamenty - Spox, jeszcze jakies zloto itp.

+ na spawnie masarnia - OK

+ usunięcie komendy /spawn - Czemu nie

+ ip serwera z domena typu mc.przetrwanie.net - Bedzie trudne do załatwienia, ale z biegiem czasu uda się załatwić

+ serwerowy ts3 z darmowym dawaniem kanałów gildyjnych - Posiadamy już tsa

regular-banner-3.png

Opublikowano

Powiem szczerze. Jeśli planujesz serwer jak skkf czyli Smierc=Tygodniowy ban ,nie wypali.

Jeśli ban bedzie np na 12H lub 24H myślę że wypali.

Jednak musisz włożyć sporo pracy w dopracowanie serwera oraz w reklamy.

Jeśli jesteś zainteresowany pomocą/współpracą pisz na PW.

Opublikowano

Powiem szczerze. Jeśli planujesz serwer jak skkf czyli Smierc=Tygodniowy ban ,nie wypali.

Jeśli ban bedzie np na 12H lub 24H myślę że wypali.

Jednak musisz włożyć sporo pracy w dopracowanie serwera oraz w reklamy.

Jeśli jesteś zainteresowany pomocą/współpracą pisz na PW.

Myśleliśmy nad banem na 3 dni.

Wkładam w to bardzo dużo pracy, mapa w 40% gotowa, pluginy również w 40%, dziś mapa powinna być gotowa w 90%.

Możesz rozwinąć to co myślisz poprzez pomoc/współpracę, jak mi możesz pomóc ? :D

regular-banner-3.png

Opublikowano

W jakikolwiek sposób. Pomoc dotycząca pluginów forum :3

Jestem wszechstronny a czasu troszkę mam więc chętnie pomogę;3

Opublikowano

W jakikolwiek sposób. Pomoc dotycząca pluginów forum :3

Jestem wszechstronny a czasu troszkę mam więc chętnie pomogę;3

Możesz dla nas zrobić ten plugin :D

Najlepiej byś trochę rozreklamował serwer :D

Jeśli byś mógł coś przetłumaczyć to podeślę Ci listę pluginów do przetłumaczenia :D

regular-banner-3.png

Opublikowano

jeśli w mojej ankiecie o serwerze hardcore dałeś na nie to po co robisz 2 serwer hardcore jeśli jesteś na nie ? Pomyśl zanim ocenisz gościu ;)

"Pytanie co z nowymi graczami ? przecież zostaną oni zabici przez innych będzie ban.

- Nowi gracze, otrzymają ochronę na 24 h, dodatkowo na spawnie będzie teleport na losowy fragment mapy."

hardcore i ochrona na 24h ? hahahhahaha smieszny jestes :D

Opublikowano

jeśli w mojej ankiecie o serwerze hardcore dałeś na nie to po co robisz 2 serwer hardcore jeśli jesteś na nie ? Pomyśl zanim ocenisz gościu ;)

"Pytanie co z nowymi graczami ? przecież zostaną oni zabici przez innych będzie ban.

- Nowi gracze, otrzymają ochronę na 24 h, dodatkowo na spawnie będzie teleport na losowy fragment mapy."

hardcore i ochrona na 24h ? hahahhahaha smieszny jestes :D

Może zacznę na odpisywanie od tyłu :D

Ochrony 24h nie będzie, to była tylko taka propozycja.

W twojej ankiecie dałem NIE ponieważ nic tam ciekawego nie przedstawiłeś, zobacz na swojego posta, potem na mojego i zobacz co ja przedstawiłem, a ty.

Co do serwera to dziś edytuje główny post i dam tam ostateczne informacje :D

regular-banner-3.png

Opublikowano

dokładnie, ban i wchodzisz jeszcze raz bez sensu, lepiej nie rób ! :)

Jak już mówiłem mamy najlepsze zabezpieczenia i autorskie pluginy :D

regular-banner-3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...