Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Mikrofon z komputera jako mikrofon w telefonie.

cxxus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciałbym skorzystać z mikrofonu komputerowego jako mikrofonu w komputerze, a najlepiej też słuchawek. Wiecie, coś w deseń np. jak w biurach mają.

Możliwe podłączenia:

- Bluetooth

- USB

Pozdrawiam i proszę o pomoc.

Jak pomyliłem działy to sorry i proszę o przeniesienie.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Najpierw musisz mieć mikrofon/słuchawkę na bluetooth, a wątpię że takowe posiadasz

Jak masz słuchawki na jacka to o ile masz takie wejście w telefonie możesz podpiąć i zadziałają, co do mikrofonu nie ma szans

Opublikowano

Właśnie mówię o tym, że widziałem programy na komputer dzięki którymi telefon widział, że łączył się do słuchawek Bluetooth, a na prawdę łączył się z komputerem tzn. z Bluetooth, widziałem na jakimś angielskim filmiku na YouTube, tylko wtedy uważałem, że nie będzie mi to potrzebne. ;x

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...