Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka i klawa nie działa..

Screatio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, zakupiłem niedawno używke skladaka z allegro, dzisiaj wyminiłem zasilacz na aero coola 450 vp i nie działa mi myszka ani klawiatura, rom tez nie odpowiada. W biosie klawiatura działa, płyta podczas uruchomienia robi klasyczne beep, wentylatorki działają na gpu i cpu. Wiecie jaka może być przyczyna?

U2NyZWF0aW9fX19ldW5lX19fMzA3X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fN19fX25vbmVfX18yMUZGRkZfX19zb2xv.png
Opublikowano

Jaki sprzęt ? Chociaż wątpię żeby zasilacz był za słaby, a na pewno nie przez niego nie działa klawa etc.

sprawdź klawiaturę i myszkę na jakimś innym kompie, jak działają to stawiałbym na uwalone gniazda albo za stare USB o ile na USB są (2.0 2.1 i 3.0 dostarczają większą moc)

Opublikowano

Brawo!!!!!!!! Kolejna osoba która nabrała się na składaka z allegro. Włóż stary zasilacz.

Nie wiem czy przeczytałeś co napisałem ale ok.

Problemem był kabel , którym podlączyłem pc , zmieniłem vga na dvi-hdmi i działa .closed ;)

U2NyZWF0aW9fX19ldW5lX19fMzA3X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fN19fX25vbmVfX18yMUZGRkZfX19zb2xv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...