Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklamy

Gość dreax123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Moglby mi ktos podac nazwy reklam za ktore napewno dostane SM ?

Poniewaz robie ich duzo a wogole prawie nie dostaje SM ;(

Prosze o pomoc nagrodze to lajkami

Opublikowano

Aol

niedzialaja tam

Siema

Moglby mi ktos podac nazwy reklam za ktore napewno dostane SM ?

Poniewaz robie ich duzo a wogole prawie nie dostaje SM ;(

Prosze o pomoc nagrodze to lajkami

po zrobieniu reklamy czasami masz takie cos ze musisz czekac az na mail przyjdzie ci ze tak powiem potwierdzenie tego co wypelnilem musisz to potwierdzic do godziny max dochodzi.
Opublikowano

Zależy jakie reklamy wypełniasz i na jakim IP śmigasz. Zmień na Amerykańskie i szukaj SponsorPay - nie bierz tych słabych co dostajesz 3 SM, tylko coś konkretnego, abyś miał zysk. Jeśli się nie uda tym razem, to spróbuj następnego dnia. Nic na siłę, bo dopiero wtedy to się opłaci. ;-)

Opublikowano

Zależy jakie reklamy robisz, poszukaj w googlach jak prawidłowo wypełnić, a czasem nie wypełnisz prawidłowo i nie dostaniesz, tam trzeba odpowiednie wszystko wybrać. A ogólnie czasem trzeba poczekać, aż dojdą.

Opublikowano

Uzywam programu AOL 9.5 i zmieniam zawsze przed robieniem reklam IP na amerykanskie

Oczywiscie ze potwierdzam te e-maile bo przeciez jaki to by mialo sens ? (dodam ze uzywam 10 minutes e-mail , moze to przez to nie dochodza SM? )

Keiusek napisales ze na AOLu nie dzialaja reklamy lecz ja jakos widze ich tam pelno a uzywam aol 9.5

Opublikowano

Dzieki Gamus , a jak myslicie lepiej uzywac 10 minutowego e-maila czy lepiej wlasnego?

Opublikowano

Dzieki Gamus , a jak myslicie lepiej uzywac 10 minutowego e-maila czy lepiej wlasnego?

W ciągu 10 minut może nie dojść, załóż lepiej inny na dobrym hostingu np. WP.

11825195872527961699.png

Opublikowano

Gamus z tego spisu co mi podales znalazlem chyba tylko jedna reklame , innych co tam wypisywali nie ma

Nie ogarniam jak niektorzy w pol godizny potrafili zrobic sobie z 300 SM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...