Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Zablokowane wejscie do m1

Zaxer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pamiętam te czasy na PL'u jak się w Chuno blokowało wejście do kowala, a potem zaczęli banować za takie coś i nie można do dziś tego robić, a szkoda, bo było zabawy i śmiechu trochę z wkurzonych ludzi chcących coś od handlarki. ;-)

Ogniska znikną, ludzi zbanują - kiedyś te blokady miały swój urok i sens, teraz już nie za bardzo.

Opublikowano

Dokładnie, kiedyś się blokowało dla zabawy, jak z ludzi to biegali do m2, gorzej jak było na każdym wejściu, a kiedyś się tak zdarzyło.

Achh ale to było 2-3 lata temu, teraz to nie to samo.

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

Opublikowano

MPC mogłoby coś takiego zorganizować!

Przecież to byłaby wspaniała reklama, a w dodatku jaka zabawa!

Po prostu zrobilibyśmy 1lv'e (nowe postacie), ugadali się na jakiś serwer, ktoś stworzyłby gildie MPCForum i zaprosil te 1lvl'e do niej.

Ja mógłbym wejść na 7 (siedmiu) metkach.

­

Opublikowano

Pamiętam te czasy na PL'u jak się w Chuno blokowało wejście do kowala, a potem zaczęli banować za takie coś i nie można do dziś tego robić, a szkoda, bo było zabawy i śmiechu trochę z wkurzonych ludzi chcących coś od handlarki. ;-)

Ogniska znikną, ludzi zbanują - kiedyś te blokady miały swój urok i sens, teraz już nie za bardzo.

jak mi wiadomo nie ma za to banow
Opublikowano

Ja chętnie bym dołączył.. osobiście bym może odpalił 5kont. Tylko najlepiej zorganizować tyle osób aby starczyło na każdy channel bo co to za zabawa jak zablokujemy tylko ch2, a ktoś przeloguje i zrobi to co zechce:D. NIECH ŚMIGA DO M2! xD

Swoją drogą most też dobry pomysł byłby gdyby grało więcej osób.

http://www.youtube.com/watch?v=X8cHQgpnabQ

photo261314.png

Opublikowano

Ja też chętnie bym wziął udział xD

3metki pojadą.

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja moge odpalić 50 kont na kompie i zrobić taką blokade.

Dobra, zaraz może z nudów zrobie wam filmik gdyby ktoś nie wierzyl.

Zrobie 50 kont i wbije na solara : D

Opublikowano

Przykro mi to powiedziec, ale blokady nic nie dają. Wysttarczy iść ciągle do przodu i uzywac skille i się normalnie przez to przechodzi, jak przez te "posagi, metki" w katakumbach...

Pomogłem, napisałem coś smiesznego? Odwdzięcz się i kliknij "Lubię To"

Spoiler

dsadasdae.jpg

Kliknij w spoiler to cię brzuch zaboli (automatycznie)

Opublikowano

Ja moge sam taką blokade zrobić i to na dodatek kilku warstwowa ;D

Moge ustawić około 40-50 kont, tyle wytrzyma moj procesor.

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...